Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Politikai hullák koronavírus idején

Politikai hullák koronavírus idején

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gyomorforgató!

Pár nappal ezelőtt agyhártyagyulladásban elhunyt egy fiatal kétgyermekes anyuka, feltehetőleg azért, mert a kórházban nem kezelték helyén a panaszait és nem kapott megfelelő kezelést.

Az ilyen esetek - bár minden hasonló halál elfogadhatatlan - sajnos minden évben előfordulnak. Ilyenkor meg kell vizsgálnia kórház és a vizsgáló orvos felelősségét és ha hibáztak, hibájukért felelniük kell, mint minden dolgozó embernek, aki munkája során valamit elront.

De felelnie kell tettéért annak is, aki azt a rémhírt terjeszti, hogy az édesanyának a koronavírus miatt kellett meghalnia, mert a kórház nem fogadta az életveszélyben lévő hölgyet. Felelnie kell azoknak, akik mások halálából politikai tőkét kívánnak kovácsolni. Felelnie kell azoknak, aki nagyítóval keresik azokat az embereket, akik az utóbbi hetekben elhunytak és haláluknak valamilyen köze lehet a vírus miatt hozott egészségügyi döntéseknek.
 
Saját bevallásuk szerint már találtak is két embert. Az egyikük állítólag kórházürítések miatti hazaküldések áldozata lett, a másik e nemrég elhunyt fiatalasszony, kinek halála nagy valószínűség szerint nem köthető koronavírus elleni intézkedéseknek.

Minden halál értelmetlen, de mikor az ellenzék azon siránkozik, hogy halálos betegek lesznek elküldve a kórházakból, és több halottja lesz az intézkedéseknek, mint a vírusnak, akkor két halott szinte elhanyagolható. És ezzel a siránkozással az ellenzék nem a kormányt állítja pengellére, hanem lenézi az egész magyar egészségügyet, az orvosokat, az ápolókat, azt feltételezvén, hogy nem hűek az esküjükhöz és hagynak embereket meghalni.
 
Nincs annál gusztustalanabb, mikor Bangóné, a halott hölgy fejfájánál - majdnem annyira jól előadva a meghatódást, mint anno főnöke a monorierdei vonatbaleset után - a kamerába mondja, hogy a hölgy halálála az egészségügy leállása miatt történt és előrevetíti, hogy emiatt a leállás miatt többen fognak meghalni, mint a vírus miatt. Mindezt egy olyan tíz perces gyászzenével tarkított, erősen az érzelmekre ható film végén, melynek jobb felső sarkában azért biztos, ami biztos ott virít az MSZP logó.

Bangóné nem az emberekért aggódik, Bangóné azért aggódik, mert a béka valaga alatt lévő pártja könnyen lehet, hogy legközelebb már a parlamentbe sem kerül be és ezt elkerülendő, bármire hajlandó.

Ha kell rémhírt terjeszt, ha kell napokig kutat egy halott után, hogy megmutathassa, a kormány a hibás.

Ez a történet már nem a halottakról szól, hanem a hullákról. A politikai hullákról, akik sajnos itt vannak közöttünk.
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Történelem (16) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (531) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Flag gondolja (34) Jobbegyenes (2722) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Tv fotel (65) Sport (729) Heti lámpás (281) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7244) Kultúra (6) Gazdaság (693) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>