Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Bencsik András: Ész és szív

Bencsik András: Ész és szív

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ha továbbra is tudunk hinni a szeretet és összefogás erejében, akkor ezer ördög meg még egy Kunhalmi Ágnes sem vesz rajtunk erőt.

„Felállt a köztársaságpárti erő, ami leválthatja a Fideszt”, közli a Népszava Karácsony Gergelyre hivatkozva a szenzációt. Ne akadjunk fönn azon, hogy mitől köztársaságpárti az egyesült ellenzék moslékkoalíciója, és mitől nem az a kormányoldal, amelyet demokratikus választáson tart hatalomban lassan tíz éve a magyar köztársaság bölcs népének többsége.

Ők szeretik magukat köztársaságpártinak és demokratának nevezni, bár csak a zsákmányra és a pénzre éhesek, mi pedig egész egyszerűen kezdettől fogva azok vagyunk. Ennyi a különbség.

A Magyar Szocialista Párt választmányi ülésén, amiről a Népszava tudósít, Kunhalmi Ágnes, az MSZP országos választmányának elnöke bejelentette, pártja sikeresnek tartja az elmúlt időszakot, mert „kiderült, hogy kibillenthető a fideszes centrális erőtér, a köztársaságpárti szavazók pedig felismerték erejüket, és elmentek szavazni”. Kunhalmi hangsúlyozta, hogy csak egy az egy elleni felállásban, közös miniszterelnök-jelölttel lehet leváltani a Fideszt. Aki már két listáról, két jelöltről beszél, az szerinte a győzelem esélyét csökkenti.

Kiderült az is, hogy az MSZP már az országgyűlési választásokra készül. 2020 számukra a felkészülés éve lesz, 2021 pedig az előválasztásoké és a csatáé. És ekkor jött a legfontosabb bejelentés: az ellenzéki ellenállás terepe ezentúl nem a parlament, hanem az utca lesz, ugyanis itt lehet hatékonyan fellépni a kétharmad nyomásával szemben. Ha földereng valakinek az anarchista Saul Alinsky munkássága, az nem a véletlen műve. A moslékkoalíció az „arab tavasz” akciósorozat hazai bevezetésére készül. Az előjelek szerint jön a „magyar tavasz” – botrányokkal, uszításokkal, cirkuszokkal, vérrel… Igen, vérrel, mert az a leghatásosabb tömegbefolyásoló eszköz.

Sajátos a válasz az ellenzék parlamenti disznólkodásának szankcionálására: ha nem lehet a parlamentben disznólkodni, akkor mennek az utcára, mert ők olyan hatalmas demokraták és köztársaságpártiak, hogy nekik mindenképpen disznólkodniuk kell.

És talán idekívánkozik még egy idézet, hogy úgy mondjuk, a „köztársaságpárti erő” sajátos szóhasználatának érzékeltetésére: „a rabszolgatörvény elfogadása miatt érzett harag kovácsolta össze tavaly decemberben a pulpitusfoglaló ellenzéket, és ez teremtett érzelmi közösséget a pártok és szavazók között.” Ezt Karácsony Gergely mondta a gyűlésen. Nem az az érdekes, hogy mit mond, hanem az, ahogy mondja: a „pulpitusfoglaló ellenzék”, valamint „rabszolgatörvény elfogadása miatt érzett harag” tökéletes példái az újbolsevik agressziót elleplező demagógiának.

Az új évezred első évtizedét lezáró és gyönyörű számszimmetriát tartalmazó 2020-as év a nemzeti centrum számára óriási kihívást, hatalmas próbatételt jelent, mivel a lenini neobolsevizmus számtalan alakban éledt újjá az egész liberális világban. Nekünk tehát föl kell készülnünk arra, hogy megvédelmezzük azokat a csodálatos eredményeket, amelyeket 2010 óta Magyarország, igen, a magyar köztársaság elért.

A nemzeti öntudat elleni újbolsevik hadműveletet a magyarság képes lesz visszaverni, ha az árulókat – mint már annyiszor a történelemben – nem támogatják majd idegen csapatok. Ma jobbak a nemzet kilátásai, mert több a barátunk, mint az ellenségünk, és ha továbbra is tudunk hinni a szeretet és összefogás erejében, akkor ezer ördög meg még egy Kunhalmi Ágnes sem vesz rajtunk erőt.

Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!

Bencsik András -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Tv fotel (65) Kultúra (6) Sport (729) Heti lámpás (259) Mondom a magamét (6142) Történelem (15) Életmód (1) Politika (1581) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440) Nagyvilág (1465) Tereb (141) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2339) Szépségápolás (15) Gazdaság (665) Belföld (7)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>