Ma 2022 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Pokorni példát mutatott a balliberális siserehadnak

Pokorni példát mutatott a balliberális siserehadnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Így kell ezt csinálni. Nem pofázni kell!

Osztogatás és fosztogatás helyett önmérsékletet: a XII. kerület fideszes polgármestere egy, azaz egy alpolgármesterrel is beéri.

Így kell ezt csinálni. Nem pofázni kell a takarékosságról, hanem tenni érte. Valahogy úgy, ahogy Hegyvidék polgármestere csinálja. Merthogy

Pokorni Zoltán példát mutatott a balliberális siserehadnak.

Az október 13-i budapesti vész, a gyurcsányista balliberális gátlástalanság feltámadása óta a Nullker bloggerei élen jártak a fővárosi és kerületi rémtörténetek feltárásában. Kibontottuk az igazság minden részletét, így kiderült róla, hogy az valójában: gazság. Merthogy nem más történik, mint hogy a szivárványos moslékkoalíció rárepült a koncra, vagyis rárabolt az önkormányzatok kasszájára.

Az ellenzéki pozícióosztogatás vezetett oda, hogy tovatűnt a kampányban ronggyá ígért takarékoskodás (és az átláthatóság is persze).

Vályúhoz rohantak a balliberó gittegyletek, így mind követelte a helyét: így lett KariGeri álzöld főpolginak mindjárt öt, azaz öt helyettese, no meg a balsorsú kerületek új, ejtőernyős ellenzéki viccvezéreinek is úgy cirka három-négy alpolgármestere. Jó, ropogós magyar forint százezrekért, akár millióért per hó, persze az adófizetők „lelkes” támogatásával.

No de mit tesz a „korrupt, tolvaj” Fidesz-KDNP, ahol megőrizte a kerület vezetését? Korruptkodik és rabol – mármint a függetlenobjektív média szerint. Figyeljük csak a XII. kerületet!

Pokorni Zoltán, a Hegyvidéket immár 13 éve irányító, ezúttal is újraválasztott kormánypárti polgármester nemhogy növelte, hanem még csökkentette is alpolgármesterei számát, az eddig háromról egyre, vagyis egyre. A kerületben így ezentúl csak és kizárólag Font Krisztina segíti majd helyettesként Pokorni munkáját. Úgy tűnik tehát,

ahol komolyan gondolják a takarékosságot és az önmérsékletetet, ott meg is lehet valósítani.

Le a kalappal Pokorni polgármester előtt. MSZP-s, DK-s, momentumos, párbeszédes hölgyek és urak, lehet utána csinálni! Asztal fölé a kezeket, és kiüríteni a zsebeket!

]]>https://hegyvidek.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mondom a magamét (6349) Mozaik (83) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozi világ (440) Egészség (50) Gazdaság (667) Életmód (1) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Politika (1581) Történelem (15) Belföld (8) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Tereb (142) Irodalmi kávéház (514) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2432)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>