Ma 2022 január 21. Ágnes napja van. Holnap Vince, Artúr napja lesz.
Országosan szétesett az ellenzék kampánya

Országosan szétesett az ellenzék kampánya

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Befulladt a kampányuk.

Lényegében feladta a kistelepüléseket, és főként a nagyvárosokra koncentrál az ellenzék, a kormányoldal szerint a remélt hatalom és pénz miatt - írja a ]]>Magyar Nemzet]]> hétfői lapszámában.

Az összeállításból az tűnik ki, hogy két héttel az önkormányzati választás előtt az ellenzék az egész országban szétesett.

Ez a jelenség minden bizonnyal oda vezethető vissza, hogy a múlt héten nyilvánosságra került Karácsony Gergely baloldali főpolgármester-jelölt ]]>őszödi beszéde]]>.

Az Origo ]]>összeállításából]]> az tűnik ki, hogy két héttel az önkormányzati választás előtt az ellenzék az egész országban szétesett, mindenhol azt a képet mutatják magukról, hogy alkalmatlanok egy település irányítására.

Normális esetben ennek éppen fordítva kellene lennie, azonban a kormányellenes erőknél az látható két héttel az októberi megmérettetés előtt, hogy a kistelepülésekről szinte teljesen kivonultak, a nagyvárosokban befulladt a kampányuk, polgármesterjelöltjeik érthetetlen módon háttérbe lettek vonva, valamint politikusaik alig-alig jelennek meg a nyilvánosság előtt.

]]>http://hungaryfirst.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Belföld (6) Életmód (1) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Nagyvilág (1464) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Mondom a magamét (5831) Történelem (14) Egészség (50) Sport (729) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Heti lámpás (256) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1579) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Gazdaság (663) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2202) Tereb (139) Irodalmi kávéház (509) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>