Ma 2024 június 15. Jolán, Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.
Meloni még több migránst akar?

Meloni még több migránst akar?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nehogy azt hidd, hogy ezekkel a migránsokkal a gyerekeidnek, unokáidnak nem lesznek problémái!

Adjonistennel fogadom a templomból érkező Józsi bát.

— Adjon Isten jobbat, vagy elfogy a fehér ember jövője a kontinensen — veti oda, majd megáll. Lekezelünk, és mielőtt bármit kérdezhetnék, folytatja. — Mti hírt olvastam reggel, ami arról szólt, hogy tavaly több mint százezren érkeztek a Földközi-tengeren keresztül Olaszországba. Év eleje óta több mint 14 ezer migráns jött, 2022-ben ugyanebben az időszakban 5300-an.
— Nem semmi! — lepődöm meg.
— Ép ésszel az ember azt hinné, hogy az inváziót segítő kormánya van most Olaszországnak, pedig a média nem így tudja. Pontosabban: ordít a médiacsend, a megvezetés, a manipulálás. Azt írják szigorított az olasz kormány és tiltakoznak az NGO-hajók. Sőt egy példát is hoznak rá, hiszen megbüntettek egy (számokkal: 1) hajót, amelyik nem tartotta be a hű de szigorú törvényt.
— Mindeközben a kormányfőjük vélhetően következő kijevi látogatását tervezi… — folytatnám a gondolatsort a négy hónapja megalakult „szélsőségesen migránsellenes“ kormányra célozva. Ez olaj a tűzre.
— Mondhatom, kőkemény ez a Meloni, mert ahogy ígérte, kizárólag Olaszország érdekeit képviseli. Azaz több fegyvert küld Zelenszkijnek, meg több migránst enged Olaszországba, Európába…
— Lehet, hogy ez az a szőke nő, amelyik nem csak a haját, de a véleményét is festi? — gonoszkodom. — Foghatnám én is poénosra, de nehogy azt hidd, hogy ezekkel a migránsokkal a gyerekeidnek, unokáidnak nem lesznek problémái, csak azért, mert most éppen a németekhez, vagy a franciákhoz mennek!

Ennyi. Kezet fogunk, és mondanám, hogy minden jót, de erre valahogy nem áll rá a szám.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Gazdaság (711) Egészség (50) Belföld (11) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7652) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Sport (729) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2813) Nézőpont (1) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (319) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>