Ma 2023 június 04. Bulcsú napja van. Holnap Fatime napja lesz.
Ők énekelték, hogy a hatalom a népé

Ők énekelték, hogy a hatalom a népé

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Most arról posztolnak, hogy a bugrisoknak nem kellene szavazati jogot adni.

És ők énekelték, hogy a hatalom a népé, akik most koszos körmű, büdös szájú, misére járó falusiakról beszélnek. Ők szónokoltak arról, hogy kormányváltó hangulat van, mert Orbán a megnyomorítja a népet, hogy a fiatalok külföldre menekülnek. Persze előtte trágyával etetett gombához hasonlították a Fidesz-szavazókat, miniszterelnök-jelöltjük aberráltnak, agymosottnak, ostobának, már délelőtt részeg-nek nevezte a vidékieket. A vidékizés az ő kommunikációjuk, az ő ellenségük a falusi ember, akit néhányuk csak most látott először. 

A hatalom a népé”, énekelték, de fogalmuk sincs a népről, az országjáráson némelyikük csak Pécelig jutott. És most csodálkoznak, hogy jatvan-hetven százalékkal nyert a fideszes jelölt, és nem értik, hogy mi van. Cikizték a csirke-farhát hatósági árát, a békemenet résztvevőit buszoztatott csürhének láttatták, közben meg arról daloltak szivárványos pólóban, hogy számít a szavad

Most arról posztolnak, hogy a bugrisoknak nem kellene szavazati jogot adni. Azzal fenyegetőznek, hogy elhagyják az országot, persze ösztöndíjjal, barátaik által kijárt egyetemi állásokba, nem csak úgy a semmibe.

A hatalom a népé. Csak ezt ők nehezen viselik.

Szikszai Péter - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Autómánia (61) Életmód (1) Jobbegyenes (2624) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Politika (1581) Mondom a magamét (6848) Vetítő (30) Mozi világ (440) Gazdaság (681) Belföld (9) Nagyvilág (1306) Heti lámpás (264) Flag gondolja (33) Tereb (142) Irodalmi kávéház (521) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>