Ma 2022 január 26. Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.
„Nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik”

„Nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik”

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Kocsis Máté szépen kiosztotta a „fidesztelenítéssel” fenyegetőző Fekete-Győr Andrást.

„Fekete-Győr András azt mondja, hogy egy »nagy arányú baloldali győzelem esetén« törvénytelenül fognak vezetőket leváltani, állami tisztségviselőket zsarolnak majd meg, és Orbán Viktor örökre elhagyhatja az országot. Milyen szerencse, hogy egy nagyarányú jobboldali győzelem esetén viszont nyugodtan itthon maradhat az összes idióta bolsevik” – ]]>reagált]]> Kocsis Máté a Facebookon a Momentum elnökének a Szabad Európának adott interjújára.

Fekete-Győr András többek között arról ]]>beszélt]]>, nem zárja ki, hogy a Fidesz bedől egy nagyarányú választási vereség nyomán, és „Orbán Viktor elutazik örökre keletre”.

Úgy véli, az ellenzéknek „meglesznek azok az eszközei, melyekkel »f​ideszteleníteni«​ tudja a magyar gazdaságot és a magyar államot”. Erről részleteket csak jövőre, az előválasztások idején akar elárulni, de hangsúlyozta, hogy ha egyszerű többséggel sikerül megszereznie a hatalmat az ellenzéknek, akkor „nem fog majd malmozni”.

„Nem egyszerű kormányváltásról van szó, rendszert, korszakot fogunk váltani” – mondta, és „látható a történelemből”, hogy ilyen helyzetekben „ritka, hogy a funkcionáriusok hosszú távon kitartanak a bukott oldal mellett”. Átállnak, „de ez nem jelenti azt, hogy mondjuk Polt Péter maradhat, hanem valamilyen alku keretében ő el tud távozni szabadon, de cserében feladott embereket a jogállam számára, akiket különben nem tudtunk volna megszorongatni”.

„A köztársasági elnököt is nyilvánvalóan cserélni kell” – tette hozzá.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Életmód (1) Politika (1579) Belföld (6) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Nagyvilág (1464) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Autómánia (61) Egészség (50) Vetítő (30) Tereb (140) Történelem (14) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5843) Jobbegyenes (2204) Irodalmi kávéház (509) Gazdaság (664) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (256) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>