Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Bencsik András: Győzött! Veszített!

Bencsik András: Győzött! Veszített!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Angela Merkel már megbukott, csak még nem tud róla.

Hanyatlása ennek ellenére gyors lesz. Annak idején úgy került a hatalom csúcsára, hogy megtagadta mesterét, Helmut Kohl kancellárt, és mivel ebül szerzett jószág végül ebül vész el, a jelek szerint bukása is a korábbi forgatókönyv szerint zajlik majd le. Jön egy új idők új undoka, aki megtagadja a következetlen Muttit, minden muszlimok kancellárját, és a helyére lép.

A német parlamentbe jutó AfD vezető politikusai már be is jelentették, hogy Angela Merkel 2015-ben a migránsok ellenőrizetlen beengedésével alkotmánysértést (törvénysértést?) követett el, ezért eljárást kezdeményeznek ellene. Nem kétséges, hogy a gondosan szelektált német alkotmánybírák végül felmentik majd Merkel mamát, mert a hatalmas ország kormányozhatósága fontosabb, mint a jogrend tisztelete, de az sem kétséges, hogy ettől még Angela Merkel hitelessége megroppant. Márpedig egy politikus számára két dolog a fontos: a hitelesség és a támogatás.

A hitelességnek annyi, és a támogatás is jelentősen megcsappant. A volt keletnémet tartományokban az Alternatíva Németországnak kis híján beérte az ott már csak 26,5 százalékot szerző CDU-t, és nem kétséges, hogy a semmiből előrobbant patrióta párt a nyomasztóan balliberális német média minden igyekezete ellenére rövid időn belül ott a vezető politikai erő lesz.

Mindebből pedig nem csupán az a szenzációs következtetés vonható le, hogy a második világháború után az amerikai megszállók által gründolt és máig felülvezérelt német politikai rendszerben íme, megjelent az első made in Germany – nota bene: patrióta – politikai szereplő, amelyre alig 72 évet kellett várni, hanem ami ennél messzebbre vezet, kiderült, hogy a német társadalomban oly mértékben megerősödött a nemzeti szuverenitás vágya, hogy az átrendezte a politikai erőviszonyokat.

Hatmillió németet, akik az AfD-re szavaztak, persze a balliberális német média számára nem gond lefasisztázni, horribile dictu nácinak bélyegezni, amire az első baloldali tüntetések máris utalnak, de hiába minden: egyrészt ismerjük ezt a helyzetet a magyarországi 90-es évekből, másrészt egy népet továbbra sem lehet leváltani. Németország a mostani választásokon rálépett a magyar útra, és bár a fősodratú német média, valamint a hazai Soros-lakájok hada mindent megtesz majd, hogy bebizonyítsa ennek ellenkezőjét, a hazugságok és fenyegetések hálózata ezúttal sem lesz képes átírni a valóságot.

Egy olyan hatalmas gépezetet, mint Németország, egyik pillanatról a másikra nem lehet más programra hangolni, de a változás megállíthatatlan. A német öntudat fölébredése, a mesterséges bevándoroltatás elméletének és gyakorlatának morális bukása átírja az európai uniós forgatókönyveket. A kis Emmanuel Macron álma a német pénzből francia gőggel irányított Szuper Európáról a németországi választásokkal szertefoszlott. A megalázott, megfélemlített, öngyűlöletbe kényszerített, de a fogyasztói társadalom javaival megvásárolt németeknek elegük lett.

Túl hirtelen túl sok idegent akartak a torkukon lenyomni, miközben már csordultig vannak mindenféle idegennel. A nagy szervezők, akik a színes Európa érdekében sürgölődtek, hibát követtek el: siettek. És azt hitték, még ma is bármit megtehetnek a Soha El Nem Évülő Bűnt Elkövető németekkel. Akik ettől ébredtek föl. Körülnéztek, és azt mondták, úgy akarnak élni, ahogy Orbán Viktor Magyarországán a magyarok.

Bencsik András - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Sport (729) Nagyvilág (1465) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Kultúra (6) Jobbegyenes (2306) Mozi világ (440) Politika (1581) Heti lámpás (259) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6060) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Egészség (50) Történelem (14) Autómánia (61) Belföld (6) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (513) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Gazdaság (664) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>