Ma 2020 augusztus 11. Zsuzsanna, Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.
Nyomon van a rendőrség az ördög ügyvédjével kapcsolatban?

Nyomon van a rendőrség az ördög ügyvédjével kapcsolatban?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hoppá! Vajon ki lehet a titokzatos P. József válogatott focista?

Őrizetbe vett a rendőrség több személyt, köztük P. Józsefet, korábbi válogatott labdarúgót, aki ellen zsarolás és más bűncselekmények gyanúja maitt folyik nyomozást.

A ]]>Nemzeti Sport Online]]> megtudta a hatóságtól, hogy 

„Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire való tekintettel a rendőrség az eljárásról bővebb tájékoztatást nem ad.”

A lap úgy tudja, hogy az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült erotikus felvételekkel, amelyek hatására a választások után, előbb kilépett a Fideszből, majd lemondott polgármesteri posztjáról Győr első embere, az olimpiai bajnok tornász.

A hírek szerint Borkai Zsoltot hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, s közölte vele, kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, amelyet bizonyos ellenszolgáltatás fejében hajlandó átadni – az üzletből azonban semmi nem lett, helyette nyomozás indult.

A Blogstar.hu információ szerint 600 milliót kértek a zsarolók Borkai Zsolttól, annak fejében, hogy ne kerüljenek nyilvánosságra a felvételek. Győri forrásaink szerint P. József – aki tagja volt a Győri ETO-nak, amikor a nyolcvanas években sikerrel szerepelt a gárda – a Demokratikus Koalíció színeiben bukott el az idei választáson Győrben.

A nyugati régióban pedig dolgozik néhány ördögi ügyvéd, akad olyan is, aki köthető Gyurcsány Ferenc pártjához, s van olyan, aki nem is olyan rég még előzetesben ült.

Hogy ő lenne-e az ördög ügyvédje? P. József vallomásából talán majd ez is kiderül.

(A vezető képen szereplő korabeli Rába ETO csapatát ábrázoló kép csak illusztráció.)

]]>https://aktualis.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Vetítő (37) Politika (1571) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Jobbegyenes (1817) Irodalmi kávéház (489) Történelem (14) Kultúra (6) Életmód (1) Gazdaság (652) Gasztronómia (539) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1451) Heti lámpás (243) Egészség (50) Flag gondolja (33) Belföld (5) Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (4715) Mozaik (83) Autómánia (61) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>