Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Miniszterelnökök sora áll ki a magyar kormány mellett

Miniszterelnökök sora áll ki a magyar kormány mellett

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)

Ez példa nélküli! Köszönjük!

Számos külföldi vezető politikus, köztük Lengyelország és Csehország miniszterelnöke áll ki a magyar gyermekvédelmi törvény szigorú intézkedései mellett – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Szijjártó Péter külügyminiszter.

„A liberális mainstream gátlástalan fake news hadjáratot indított hazánkkal szemben azért, mert világossá tettük: a szülők kizárólagos joga a gyermekek szexuális orientációval kapcsolatos nevelése.

Márpedig mindegy, mit mondanak rólunk, ebből nem engedünk! El a kezekkel a gyermekeinktől!”

– írja legfrissebb ]]>Facebook-bejegyzésében]]> Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter rámutatott,

 

„voltak/vannak, akik a véleményterror ellenére kiálltak mellettünk, vállalva a megbélyegzést, a hazug támadásokat.

Köszönjük a hazánk melletti kiállást, Ti is számíthattok ránk!” – tette hozzá.

„A gyermekeket és a családokat védeni kell, hogy ne kerüljenek semmilyen indoktrinációs jellegű tevékenység hatása alá. […] Egyértelmű szabályok vannak arra vonatkozóan, hogy a szülőknek áll jogában a gyermeküket nevelni. Ezt nagyon erőteljesen alá kívánom húzni, mivel igen mély meggyőződésem szerint az a jó hozzáállás, hogy a szülők dönthessenek arról, hogy ki és milyen elvek alapján tarthat bármilyen oktató-nevelő jellegű foglalkozásokat” – idézi a miniszter többek közt Mateusz Morawieckit, Lengyelország miniszterelnökét.

„Orbán Viktor miniszterelnök szembeszáll a rágalmakkal és kozmetikázott hazugságokkal. Közzétette a külföldi sajtóban a magyar kormány álláspontját, amely kifogástalan, és a magyar nép is támogatja” – így Hermann Tertsch EP-képviselő.

Matteo Salvini, Olaszország volt miniszterelnök-helyettese pedig úgy fogalmazott: „Olvastam a magyar törvényt. Úgy gondolom, hogy minden állam szabadon dönt saját iskolái, egyetemei és igazságügyének megszervezéséről, nem értem a beavatkozásokat.”

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Belföld (11) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (713) Mozaik (83) Tereb (146) Heti lámpás (322) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Egészség (50) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Sport (729) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Jobbegyenes (2825) Történelem (18) Mondom a magamét (7725) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>