Ma 2022 május 28. Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
 Üzenet a holland libsiknek: Foglalod a k***anyádat

Üzenet a holland libsiknek: Foglalod a k***anyádat

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Mi nem kérünk ebből.

„Holland liberális terroristák támadták meg a hágai magyar nagykövetséget. A D66 nevű terrorszervezet aktivistái LMBTQ-cordon sanitaire-t vontak a nagykövetség épülete köré, meggyalázták a magyar nemzeti jelképeket, a nagykövetet elfogták és villámérzékenyítésre ítélték. A nagykövetség területét a helyi no-go zónán belüli LMBTQ-barát zónának kiáltották ki, bevonták a németalföldi szivárványtúra útvonalába és a nemváltást alkotmányos szabadságjognak nyilvánították – ám ez utóbbi intézkedések ellen határozottan tiltakozott az amszterdami kalifátus vezetője és a brabanti emír”.

A fenti idézetet egy nem létező sci-fi regényből másoltam ki, de már nem kell hosszú évtizedeket várnunk arra, hogy mindez valósággá váljon és kortárs realista prózának minősüljön. Aki olvasta a ]]>Gerilla című regényt]]>, az tudja, hogy miről beszélek. Sőt, mérget vennék rá, hogy a fenti idézetet egyes nyugati liberálisok legszívesebben nem disztópiaként, hanem utópiaként olvasnák. Erre vágynának.

Egyelőre annyi igaz az egészből, hogy hazánk hágai nagykövetségének épületére óriási szivárványzászlót akasztottak (embert mellé egyelőre még nem). Az akció mögött egy podcast készítői állnak, akik Magyarország hágai nagykövetével akartak beszélni a pedofília elleni magyar törvényről (őszinte szándékukban bizonyára nem kételkedhetünk). A nagykövetség épületénél megjelenők között volt a D66 nevű holland liberális párt – a Momentum ottani nővérpártja – egy politikusa, Jeanet van der Laan és egy Joost Hofman nevű, hollandiai illetőségű, médiafigyelemre áhítozó exhibicionista alak. Sőt, a férfiegyednek tűnő Joost Hofman még egy szivárványszínűre átszabott magyar futballmezt is elővett és felmutatott a kameráknak. Az sem elképzelhetetlen, hogy érintve érezhették magukat, hisz ezentúl kellemetlen lesz a Kelet-Európában turistáskodó nyugat-európai pedofiloknak.

A nagybetűs Nyugat elnyomó, liberálfasiszta ideológia mellett tört lándzsát – méghogy nem ismétlődik a történelem! –, a keleti oldal pedig a normális nyugat-európai értékekért száll síkra. Itt tartunk tehát, ezzé lett az életünk. De ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy hozzá is kell szoknunk az őrülethez!

A hágai és a müncheni események azt jelzik, hogy Európa végképp kettészakadt. Sokszor mondjuk, írjuk ezt, de ilyen nemzetközi össztűz még sosem zúdult a magyar kormányra, ráadásul úgy, hogy teljesen félreértelmeznek és hangulatot keltenek egy magyar törvény ellen. Már azzal is fenyegetnek, hogy kirúgnak az EU-ból, innen lehet tudni, hogy érzékeny pontokat érintett a törvény – ezek szerint a kiskorúak indoktrinálása, érzékenyítése, „eltérítése” nagyon fontos a nyugati liberális elitnek, ebből nem akarnak engedni. Münchenben emiatt alázták meg a magyar szurkolókat, emiatt zaklatták a magyar konzulokat, a világhálós fórumokon elképesztő gyűlöletet szítottak Magyarország ellen. A mai napon Hágában megalázták a magyar nagykövetséget, és meg vagyok győződve, hogy Rutte áldásával alázták meg egész Magyarországot. Mert ezek még mindig azt hiszik, hogy belénk törölhetik a gyarmati vérben áztatott lábukat, ezek még mindig azt hiszik, hogy bármit megtehetnek velünk.

Hát nem. Már elég volt. Éppen ezért bugris, gulyászabáló, kelet-európai, ciszheteró, fehér, keresztény képződményként hadd üzenjek nekik Petőfivel:

„Foglalod a k***anyádat,
De nem ám a mi hazánkat!…”

Értse ezt meg a két szerencsétlen hollandiai liberális – mert hollandnak mégsem lehet őket nevezni, hisz abban a fizikai térben élnek, de aligha kötődnek a hollandsághoz – és mindenki más is, aki kortárs elnyomó ideológiáknak hódol Európában.

Mi nem kérünk ebből.

Vagy nem világos, hogy a nemzetiszocializmust ma éppen LMBTQ-ideológiának nevezik?

Hogy a szabadságunkat a liberálfasiszták korlátozzák?

Hogy a gyermekeink agyát már kiskorukban ki akarják lúgozni?

Hogy nemsokára táborba zárják a másként gondolkodókat (azaz a normális embereket)?

Hogy a munkahelyükről már elkezdték kirúgni őket?

Hogy a szvasztika helyett ma szivárványos színek alatt masíroznak?

Ha nem, akkor nem kell béljósnak lenni ahhoz, hogy megjövendöljük: a Gerilla világa közeleg.

Pataki Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (664) Sport (729) Mozi világ (440) Tereb (141) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2312) Irodalmi kávéház (513) Politika (1581) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Mondom a magamét (6080) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Egészség (50) Kultúra (6) Heti lámpás (259) Belföld (6) Nagyvilág (1465) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Autómánia (61) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>