Ma 2020 július 10. Amália napja van. Holnap Nóra, Lili napja lesz.
Migránspropagandisták és más állatfajok

Migránspropagandisták és más állatfajok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Szóval a tények, azok a makacs tények csak nem bírnak kiegyenesedni.

Miközben anyalapunkat, a PestiSrácokot napi rendszerességgel „kormányzati heccblog”-ozza le a nyíltan OSI (igen, Soros, de tényleg) által is finanszírozott 444.hu, meg az Index (amit szintén pénzeltek már, csak máshogy), akik ugye a tényeken alapuló szeriőz sajtó mintapéldái, kilógicsál pár darab lóláb. Olyan cikk jelent meg ugyanis az előbb említett „szeriőz” indexen, amely már azért erős fantáziával tűnik csak hihetőnek. ]]>Nyílt migránspropagandát olvashattunk]]> Földes András kolléga tollából, s nem lennék meglepődve, ha más is támogatta volna.

Szóval oda van írva, hogy Olaszországban, főleg az amúgy – viszonylag – szegény Szicíliában nagyon jó dolog, ha tízezrével jönnek a ghánaiak, az meg még jobb, ha ezt havonta teszik.

Először is, legalább a magyar sajtóviszonyok minimális ismeretrendszerének csekély értelmű tudójaként elgondolkodtam azon, hogy miből van az Indexnek, s kedves tulajdonosának, a mostanában graffitizással foglalkozó Lajosnak annyi ménkű sok pénze, hogy minden második héten megkapó tudósításokat olvashassunk Szíriából.

Merthogy az bezony nem olcsó. A háborús övezetekben többsokezer dollárokba kerül az. De ne szaladjunk vissza a múltnak mélységes mély kútjának feneketlenségébe, inkább foglalkozzunk az aktualitásokkal.

Földes kolléga ugyanis olyan hagymázas őrületet ír, amit egész egyszerűen képtelen voltam nyugodtan végigolvasni.

„Pedig adatai szerint Olaszország valójában nyer a menekültekkel” – hangzik a tételmondat, amelyet aztán a dolgozat végéig nem bizonyít a világon semmi sem. Csak azt látjuk, hogy Guineából, Maliból, Bangladeshból, meg Nigériából jönnek, de rohadt sokan. Kifejezett kedvencem a Gambiai számítógépes grafikus, amely, országban emlékeim szerint mintegy 40-50%-nyian nem tudnak olvasni. Különös. Talán az analfabéták a jobb grafikusok, mint az írásképesek, mert már a barlangok falára is tudtak festeni.

„Szinte lehetetlen a menekülteknek munkát találniuk” – vezetett vissza a földközelbe egy helyi civilszervezet munkatársa. „Ennek egyik oka, hogy a szicíliaiak közt is óriási a munkanélküliség. (…)” Írja ez a kitűnő dolgozat, amelynek minden sora arany. Tehát: jönnek mint a sáskák, nagyon liberálisan szeretjük őket, de nem dolgozik senki, főleg legálisan nem. Ezen pedig Olaszország nyer.

Az érvelés azzal bizonyítja magát, (amikor a saját farkába harapó Kundalini kígyó még egyszer a saját farkába harap), hogy hát csökken a népesség, és ezért jó, hogy jönnek a négerek, mert a legtöbb bevándorló román. Hihetetlen micsoda logika! Ám végül folytatódik a dolog, 14.7 milliárd euróba kerültek volna és 16,7 milliárdot hoztak volna. Csak hát elszabadultak a költségek, és nem fizetett az EU. Erre mondaná egy kedves ismerősöm, hogyha nagymamámnak kereke lett volna, omnibusz lett volna.

Szóval a tények, azok a makacs tények csak nem bírnak kiegyenesedni.

Ezekre a makacs tényekre egyébként a szerző politikai irányultságának nagy eszmei elődje, Joszif Visszarionovics Sztálin hívta egyébként fel a figyelmet.

Viszont a cikket a kiváló Friedrich Ebert Stiftung, vagyis a hivatalos német szocdem pártalapítvány finanszírozta, írta ezt zöngzeménye alá kiváló böcsülettel a cikkszerző. Így mindjárt választ kaphattunk arra a kérdésre, amelyet még az imént saját magunknak feltettünk, hogy mégis honnan van a pénz?

Hát a német szocipárt kasszájából. Tudják, amelyik megbukott a német választásokon, s amely a jelek szerint majd újrakezdi a koalát Mürkül asszonyékkal. (Bár nem lennék megdöbbenve, ha Sorosgyuribá még valahonnan kikandikálna némi lovettával.)

Még szerencse, hogy nincs az Indexen balos pártpolitikai propaganda.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Kultúra (6) Tereb (140) Autómánia (61) Politika (1571) Jobbegyenes (1795) Nagyvilág (1450) Irodalmi kávéház (489) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Mozi világ (440) Heti lámpás (241) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (4644) Történelem (14) Vetítő (37) Egészség (50) Gazdaság (652) Flag gondolja (33) Életmód (1) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>