Ma 2022 június 28. Levente, Irén napja van. Holnap Péter, Pál napja lesz.
Miért nem költözik Berni Stockholmba?

Miért nem költözik Berni Stockholmba?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A magyar nemzet hálája nem marad el.

 

A minap Pesten kampányolt Szél Bernadettel a svéd zöld oktatási miniszter. Aztán egyedül ment haza. Szerintem ez nagy hiba volt: az LMP társ-vezére tökéletes stockholmi kormánytag lenne. Szereti a migránsokat, a feje búbjáig píszí, utálja Orbánt, dolgozott Sorosnak, és imád úgy tenni, mintha csinálna valamit. A svéd király biztosan bölcs ember: adjon állampolgárságot Berninek! A magyar nemzet hálája nem marad el.

Kent Ekeroth svéd parlamenti képviselő bejelentette, hogy mandátuma lejárta után Magyarországra költözik. Ugyanis hazájában szerinte a migráns-invázió miatt már elviselhetetlen a helyzet. A ballib kormány és a stockholmi elit azonban ez ellen nem tesz semmit, sőt támogatja a megszállást. Aki ez ellen szót emel, az mocskos fasisztává válik, azonnal.

Ez hívják a „fejlett Nyugaton” politikai korrektségnek, és véletlenül sem vélemény-diktatúrának. A svéd kormány például ezért gyakorol most nyomást az internetes közösségi portálokat üzemeltető tech-cégekre, hogy tegyenek a gyűlöletbeszéd ellen. Ez a gyakorlatban azt jelentené, hogy csak pontosan beazonosított nevekkel lehet kommentelni.

A Kedves Olvasó most akár azt is gondolhatja, hogy ez akár jó dolog is lehet – ha valaki véleményt mond, vállalja az arcát. Ezen persze a nettel kapcsolatban lehetne vitatkozni, de a full-demokratikus Svédországban nem így áll a helyzet. Tavaly több ]]>mint 800 embert hurcoltak]]> meg gyűlöletbeszéd miatt. Volt köztük persze kretén náci és egyszerű félbarom is. De ott volt például a nyugdíjas Christina, aki le merte írni azt, hogy a tömeges migráció miatt csökken az ország kollektív intelligenciája. Ezért neki a bíróság előtt kell felelnie. Éljen a vélemény- és sajtószabadság!

Kent Ekeroth ebbe, no meg a no go-zónákba, az élhetetlen városnegyedekbe, a svéd szociális és oktatási rendszert tönkretevő migráns-pénzelésbe unt bele.Ő volt az a képviselő, aki a stockholmi parlamentben nyíltan Orbán védelmére kelt, mondván; egyedül a magyar megoldás válasz az ázsiai-afrikai invázióra. A Soros-gépezet ezután virtuális náci tömeggyilkost faragott a fiatalemberből.Ekkor döntött úgy, hogy harcát nem hagyja abba, de egyelőre inkább hozzánk költözik.

A minap Budapestnek volt egy másik skandináv vendége is. Gustav Fridolin zöld oktatási miniszter tisztelte meg az LMP kampányát. A szőkés úr az élharcosa annak, hogy a svéd oktatási rendszert az óvodáktól az egyetemekig alakítsák át migráns- és gender-baráttá. Tudják ez az, amikor a bölcsiből frissen kikerült nebulóknak azt magyarázzák, hogy milyen progresszív a többnejűség, és, hogy nem kell se fiúnak, se lánynak lennie, hiszen a plüss macijának sincs nemi szerve.

Alighanem ennek a kitűnően működő oktatási reformnak köszönhetően fogtak el 41 svéd állampolgársággal, illetve svéd állandó lakhellyel rendelkező férfit Szíriában, akik az Iszlám Államot választották a skandináv jóléti modell helyett. Közülük négyen a terrorszervezet vezetésében is benne voltak, egyikük a propagandáért felelt.  

Na, ezt a svéd modellt éltette Szél Bernadett is. Neki a mai Svédország a példaképe!

Hát kérem, a lakosságcsere persze rossz emlékezetű kifejezés, de a tréfa szintjén értelmezve: a svédek adják Kentet, mi Bernit. Mindenki jól jár.

XVI. Károly Gusztáv svéd király bölcs ember lehet, szerintem azonnal állampolgárságot és miniszteri posztot adna Szél Bernadettnek. Hiszen gondolkodásmódjuk hihetetlenül hasonló.

A jó király pár éve állt a sajtó elé, és megjegyezte, hogy minap reggel a kádban fürdött, ránézett sárga gumikacsájára, és rájött: ez a tisztálkodási mód pazarolja a vizet, ezért ezt szerinte be kellene tiltani. És akkor eljön a Zöld Kánaán. Szél Bernadett nagyjából ezzel a logikával áll hozzá Pakshoz. Ő az ország energiaellátását oldaná meg – minimális túlzással – baseball sapkákra szerelt mini ventilátorokkal. Megértenék egymást.

Egyszóval én a svédek helyében megkísérteném Bernit! Azt sem értem, hogy a demokráciájuk eddig miképpen bírta ki nélküle?! Ezt nem tűrhetik tovább!

Szél Bernadettet a stockholmi parlamentbe, kormányba!

A magyar nemzet hálája örök lesz! Magyar anyák imáikba foglalják XVI. Károly Gusztáv nevét!

Máté T. Gyula - ]]>https://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Irodalmi kávéház (513) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (7) Jobbegyenes (2341) Egészség (50) Autómánia (61) Életmód (1) Tereb (141) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Sport (729) Heti lámpás (259) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1465) Tv fotel (65) Gazdaság (665) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6147) Történelem (15) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>