Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Merkel fogadja Orbánt, lehet tanulni belőle

Merkel fogadja Orbánt, lehet tanulni belőle

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Angela Merkel váratlan és gyors lefolyású bukása is az állítólag semmilyen problémát nem jelentő migráció miatt fog heteken belül bekövetkezni.

A választási kampányban, amely kampány az ellenzéki média aktív részvétele miatt legkevesebb négy évig tartott, egyfolytában azt a nyilvánvalóan fals információt hallhattuk, hogy a migráció álprobléma, a kormány hazugsága, amit gonosz csőnadrágos tanácsadók találtak ki kizárólag abból a célból, hogy eltereljék a figyelmet az oktatás-egészségügyben naponta milliószámra elhalálozott vemhes szurikátákról, tanárokról és csecsemőkről.

A haladó, függetlenobjektív médiamunkások nem győzték cenzúrázni a francia, német és angliai migránsok által elkövetett bűncselekményről szóló híreket, és közben gyöngyöző homlokkal, rögeszmésen ismételgetni, hogy nem szabad, sőt tilos gyűlölet kelteni; értsd megírni a zsidók és a keresztények ellen elkövetett gyűlölet-bűncselekményeket, és aki megírja, hogy a nyugati politikusok által ránk erőszakolni kívánt migránsok számarányukhoz képest meglehetősen sok nőt és kisfiút erőszakolnak meg, azok ab start aljas lakájpropagandistákká válnak, akik a gyűlölet szimfonikus zenekarát dirigálják, és akiket egy normálisan gondolkozó demokratának kötelessége az első szembejövő kandeláberre fellógatni.

Okuljon csak az esetből a többi kollégája meg azok a vidékiek, akik a haladást a bűncselekményekről szóló hírek megosztásával szabotálják. A történet végét mindenki ismeri. A baloldali ellenzéki média csúfos vereséget szenvedett, a Fidesznek pedig lett nagyjából félmillió új szavazója, akik egészen a választás napjáig bujkáltak.

Bujkáltak, ugyanis nem meglepő módon féltek beismerni a közvélemény-kutatóknak, hogy ők, szégyen, nem szégyen, időnként bele-bele kukkantanak a cenzúrázatlan jobboldali sajtóba, és az ott látott hírek a legkevésbé sem arra sarkallják őket, hogy a lakóközösségükkel összefogva elkezdjenek Welcome Refugees! transzparenseket festegetni, sokkal inkább ahhoz éreznek kedvet, hogy a ballib újságokat összegyűjtsék, benzinnel lelocsolják, és a hatalmas tűzben gyönyörködve arról kezdjenek eszmecserét, hogy mennyire lélekemelő lesz, amikor a migrációt valódi problémának tekintő pártokra fogják tenni az ikszet a választáson.

Az illegális bevándorlás egyébként olyannyira nem álprobléma, hogy az elmúlt hetekben több európai vezető is kijelentette, hogy a migráció megállítása Európa legfontosabb megoldandó feladata. Európa vezetői olyannyira komolyan gondolták ezt a kijelentésüket, hogy jelenleg egymást követik azok a konferenciák, amelyeken azt próbálják meg kitalálni, hogy hogyan és miképpen lehetne megállítani az Európába igyekvő migránsokat, azaz a migrációt.

Ami a magyar ellenzék szerint és ellenzéki média szerint nem is igazi probléma, ellentétben az oktatás-egészségüggyel.

Továbbmegyek: Angela Merkel váratlan és gyors lefolyású bukása is az állítólag semmilyen problémát nem jelentő migráció miatt fog heteken belül bekövetkezni. A két éve még Magyarországot fasisztázó, rasszistázó, nácizó nyugati politikusok pedig ma már a magyar miniszterelnökhöz fordulnak tanácsért.

Akik meg nem, azokat pedig vagy leváltották az állampolgáraik (Ausztria, Olaszország), vagy hónapokon belül le fogják váltani. A választópolgárok többségét ugyanis csak rövid ideig lehet átverni az előre legyártott migránssimogató propagandával. A választópolgárok ugyanis, miután megnézték/elolvasták a nyugati sajtóban dolgozó propagandisták által elkövetett hazugságokat, lemennek szépen az utcáikra, a tengerpartjaikra, a kávézóikba, a fürdőikbe, és azt tapasztalják, hogy az említett partok, fürdők és utcák már nem az övék, hanem olyan embereké, akik integrálódás helyett agresszíven próbálják rájuk erőltetni a saját kultúrájukat, vallási és népszokásaikat.

A választópolgárok pedig a haladó sajtó legnagyobb fájdalmára inkább hisznek a saját szemüknek, mint a progresszív szélsőliberális újságokban leírt hazugságoknak. A napokban Angela Merkel is találkozni fog Orbán Viktorral, miután a múlt hét végén sebtében összerántott, migrációs minicsúcsnak becézett válságtalálkozó csúfos kudarcot vallott. Európa legfontosabb problémájáról, a migrációról fognak tanácskozni. Ha Angela Merkelnek maradt egy csöpp esze is, akkor megfogadjai a magyar miniszterelnök tanácsait.

Ugyanis nincs több elvesztegetni való idő, valamint ezt diktálja a józan ész és a politikai racionalitás. Bármit is hazudozzon erről a Népszava, a 168 Óra, az Index, a Mérce, a HVG, a 444, a 24.hu és a többiek.

Apáti Bence - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Történelem (15) Heti lámpás (260) Autómánia (61) Egészség (50) Sport (729) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2388) Irodalmi kávéház (513) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Gazdaság (667) Mondom a magamét (6251) Tereb (142) Belföld (8) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>