Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Méregdrága hotelekben szállásolják el a migránsokat + videó

Méregdrága hotelekben szállásolják el a migránsokat + videó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Több mint négymilliárd euróba kerül az illegális bevándorlók elszállásolása. Ezt akarjuk?

Több mint négymilliárd euróba kerül a briteknek az illegális bevándorlók elszállásolása, amely négycsillagos hotelekben történik – állítja Nigel Farage, a brit Brexit Párt vezetője oknyomozó videójában. A politikus ezzel kapcsolatban azt is megállapítja, hogy a migránsokat gyűjtő vállalatok megpróbálják mindezt eltitkolni. Hogy miért, arról a politikus ugyancsak megosztja gondolatait a felvételen.

Négycsillagos hotelekben, több milliárd fontért szállásolják el az Egyesült Királyságban az illegális bevándorlókat, jelentette legújabb oknyomozó anyagában Nigel Farage, a Brexit Párt elnöke. Farage arra kereste a választ, hogy vajon igazak-e a feltételezések, miszerint a bromsgrove-i Hilton Hotelben, mely egy négycsillagos szálloda, tömegesen szállásolják el azokat a migránsokat, akik százasával érkeznek a szigetország partjaihoz.

Farage a nyomozásáról készült videóban arról beszél, hogy több helyit is megkérdezett, akik alátámasztják a feltételezést, továbbá kiderítette, hogy a hotelben nincs szabad szoba, nem lehet foglalni hónapokra előre sem, azonban egy lélek nincs a hallban, és egy kocsi sem parkol előtte. Farage gyanúját az is igazolta, hogy a környező hotelekben mind voltak még szabad szobák, csak ebben az egyben nem.

Személyes terepszemléjén azt is tapasztalta, hogy egyből ki akarták tessékelni a biztonságiak, akik a Serco Kft.-nek dolgoznak, mely Farage elmondása szerint nemrég írt alá egy kétmilliárd fontos szerződést a következő tíz évre, és elsősorban a közigazgatás számára biztosít humán erőforrásokat az egészségügy, a tömegközlekedés és a bevándorlási hatóságok számára. Arra a következtetésre jutott: a hotel arra szolgál, hogy elbújtassa az illegális bevándorlókat, akiknek a menedékkérelmeit valószínűleg elutasítják majd, de mivel úgysem toloncolják ki őket, szépen lassan beépülhetnek majd az ország feketegazdaságába.

Már a Németországba érkező bevándorlókat sem minden esetben tömegszállásokon helyezik el. Az ]]>InfoMigrants]]> számolt be róla, hogy mivel a járványhelyzet miatt átmenetileg csökken a menekült státusú migránsok száma, a legtöbb község a szokásos tömegszállások helyett privát apartmanokba küldi a bevándorlókat. A menekültügyi és migrációs hivatal (BAMF) közzétett adataiból az is kiderült, hogy ezek a bevándorlók a lakhatásukat többségében „megfelelőnek vagy jobbnak” értékelik.

A járványhelyzet enyhülésével ugyanakkor újraindult az Európát célzó migráció. Ezt látjuk Olaszországban, ahol csak az elmúlt héten több mint ]]>ezer migráns]]> ért partot. Luigi Di Maio külügyminiszter az EU-hoz fordult az ügyben segítségért. A politikus leszögezte, hogy erre a problémára azonnali uniós válaszra van szükség. Luciana Lamorgese belügyminiszter továbbra sem szólalt fel érdemben az ügy kapcsán, csak megjegyezte, hogy valóban aggasztó a helyzet, valamint bejelentette, hogy szándékukban áll növelni a heti visszaküldések számát.

V4NA

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2815) Vetítő (30) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Politika (1582) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Heti lámpás (319) Mondom a magamét (7654) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Belföld (11) Tereb (146) Gazdaság (711) Titkok és talányok (12) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>