Ma 2021 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Kocsis Máté: Nekünk az esne jól Gyurcsány úr, ha ön eltűnne a magyar közéletből

Kocsis Máté: Nekünk az esne jól Gyurcsány úr, ha ön eltűnne a magyar közéletből

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Bravó Máté! Remek volt!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben visszautasította az ellenzéki képviselőcsoportok vezetőinek azt a vádját, hogy a kormány nem tesz semmit a gazdasági intézkedések terén. Szólt arról, hogy a hitelmoratóriumon át az orvosi béremelésekig egészen a 13. havi nyugdíjak visszaépítéséig nagyon sok lépés történt.

Kocsis Máté szerint nagyon rosszul sikerültek az ellenzéki felszólalások. Furcsa, hogy a jobbikosok korábban uniós zászlót égettek, most pedig brüsszeli ódákat zengenek. Gyurcsány Ferencnek azt mondta, hogy az a helyzet, hogy bárki kioktathatja erkölcsből Balla képviselőt erkölcsből, de Ön az egyetlen, akinek erkölcsből semmilyen mondandója nem lehet. Odáig pedig végképp ne menjen, hogy fenyegetőzik.

Mi nem kitalálunk vádakat Gyurcsány Úr, Ön hazudott és rátámadt a népére - tette hozzá. Önnek takarodnia kellene a közéletből - tette hozzá. Legalább attól tartózkodjon, hogy morális fölényről beszél Ön - mondta Kocsis Máté.

Egy kétszínű koalíció állt össze

Elmondta, hogy az ellenzék politikai kultúrája a hazugságra és a gyűlöletre épül. Egy kétszínű koalíció állt össze. Kocsis felsorolta az elmúlt hónapok egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatait.

A Fidesz frakcióvezetője kiemelte, a rendkívüli jogrendet bár bírálja az ellenzék, de a rendkívüli jogrendet kihasználva gond nélkül szerződnek le Czeglédy Csabával.

Minél több vakcina kell

A KDNP frakcióvezetője szerint szükség van a védelmi intrézkedésekre és a szabályok betartására, mert csak így lehet megállítani, vagy fékezni a járvány terjedését. Simicskó István elmondta, teljesen támogatható, hogy minél több bevizsgált vakcina érkezzen az országba.

Simicskó: A baloldal eddig egyetlen válságot sem oldott meg sikeresen

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője elmondta, a baloldali frakcióvezetőket végighallgatva arra jutott, hogy a baloldal eddig egyetlen válságot sem oldott meg sikeresen, ezért is nehéz elfogadni a kritikákat. Természetesen lehet itt hangosan beszélni, de a hitelesség kérdésében nem állnak jól - tette hozzá.

A baloldal szerint döntésképtelen a kormány

Hazugsággal, hazafiatlansággal és döntésképtelenséggel ]]>vádolta Orbán Viktort és a kormányt a baloldal]]> az Országgyűlésben.

Tóth Bertalan sem beszélt ki az ellenzéki kórusból

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke sem tért el a baloldali ellenzéki kórustól, és ugyanazokat a csúsztatásokat hangoztatta, mint a többi ellenzéki frakcióvezető.

Újabb párbeszédes valótlanság érkezett

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője azt a valótlanságot állította, hogy az aki nem fizet TB-ellátást, annak később kiszámlázzák a sürgősségi ellátását.

Vizet kért Schmuck Erzsébet

Egy érdekes jelent zajlott le Schmuck Erzsébet felszólalása alatt. A képviselőnő kiküldte egy pohár vízért Keresztes László Lórántot.

Az LMP sem tudott újat mondani

Schmuck Erzsébet, az LMP frakcióvezetője hasonlóan a DK és a Jobbik frakcióvezetőjéhez szinte ugyanolyan érvekkel támadta a kormány válságkezelő tevékenységét.

Gyurcsány elismerte, ő vezeti a baloldalt

Gyurcsány Ferenc azt mondta, hogy Gyurcsány Ferencről fog szólni minden. Ezzel a mondatával kijelölte szerepét a következő bő egy évben. Elismerte, hogy ő vezeti a baloldalt, és ő lesz a kampány középpontjában.

Újabb valótlanságok Jakab Pétertől

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője ismételten valótlanságokat közölt a vakcinákról. A Jobbik elnöke szerint a kormány kötelezővé akarja tenni az oltást, miközben a valóság ezzel szemben az, hogy az továbbra is önkéntes. Jakab közölte, hogy nem szavazzák meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását.

HírTV - ]]>Origo]]> - ]]>Magyar Nemzet]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Gazdaság (657) Jobbegyenes (2030) Vetítő (30) Sport (729) Nagyvilág (1455) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Tereb (138) Heti lámpás (255) Irodalmi kávéház (504) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Belföld (6) Politika (1578) Történelem (14) Kultúra (6) Mondom a magamét (5301) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>