Ma 2022 november 26. Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.
d916ab1e4d6fb2a7c5d95498fc649894.png

Liberális hiszti 7.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Apróság, de azért nem árt felhívni a figyelmet egy vezető baloldali sajtótermékben tegnap megjelent cikk címére: Védett házakban bújtatják a menekülteket.

Az írás arról számol be, hogy budapesti lakosok illegális migránsokat fogadnak be lakásaikba. Erről sikerült a valaha volt legnagyobb példányszámú napilap online változatának olyan stílusban tudósítani, mintha a főváros utcáit nyilas keretlegények tartanák rettegésben.

(]]>Bevándorlók a Keleti pályaudvaron]]>)

Nos, tisztázzunk pár dolgot. A védett ház történelmileg foglalt kifejezés. Azokra az épületekre használták, amelyeket a II. világháborúban a semleges országok védelme alatt álló zsidó személyek számára jelöltek ki lakóhelyül.

Azok, akik ma, 2015-ben emberbaráti szeretetből, vagy a jelenlegi kormánnyal szembeni dacból illegális bevándorlókat fogadnak be az otthonukba, nem XXI. századi Wallenbergek, hanem legjobb esetben is jó szándékú, de megtévesztett emberek. A védett ház kifejezés és a „bújtatás” azt sugallja, mintha a migránsok ma ugyan olyan üldöztetésnek lennének kitéve, mint a magyar zsidóság 1944-ben. Felesleges is lenne belemenni, mennyire elhibázott ez a párhuzam, de azért annyit mindenképp érdemes tisztázni: ezeket az embereket senki sem üldözi Magyarországon. Sem a magyar törvények, sem a magyar hatóságok, sem a magyar állampolgárok, senki az ég adta egy világon. A ballib sajtó azon igyekezetéről, hogy Magyarországot egy gyűlöletgombócként állítsa be, a régi vicc parafrázisa jut eszembe: bevándorló üldözés nincs, de igény volna rá. Ballib körökben bizonyosan.Lánczi Tamás - politikai tanácsadó

]]>www.hirado.hu]]> - Mozgástér-Blog

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Tv fotel (65) Belföld (8) Szépségápolás (15) Tereb (142) Autómánia (61) Kultúra (6) Mondom a magamét (6457) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (516) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1304) Sport (729) Politika (1581) Flag gondolja (33) Gazdaság (669) Jobbegyenes (2480) Mozi világ (440) Történelem (15) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>