Ma 2022 január 26. Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.
Megmondom, mi a túrót csinálj, Pumukli!

Megmondom, mi a túrót csinálj, Pumukli!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Megmondom. Életedben először légy férfi!

„Mi a túrót csináljak még?” – kérdezi megjátszott fölháborodással Pumukli főpolgármester, aki szerint az emberek nem hajlandók fölfogni a tényeket a Városháza-mutyiról. 

Tényleg, mit is csináljon? Például mondjon le, még ma. Aztán tegyen beismerő, feltáró vallomást a rendőrségen arról, hogyan működtették haverjaival azt a bizonyos ]]>„jutalékos rendszert”]]>, amelyről Gordonka régi harcostársa, a Gansperger Gyuszi a hangfelvételen vartyog.

Mondjon le ebben a pillanatban, bár legjobb lett volna, ha hivatalba sem lép. Mert egy teljesen fogalmatlan, rakás szerencsétlenség, aki két év alatt egy forgalmi káoszos, lepusztult, korrupt hajléktalantanyává züllesztette a nemzet fővárosát. 

Tényleg: az autósok szivatásán, az idióta biciklisávjain, méhlegelőin, rovarhoteljein, nem működő ivókútjain, a neje által turizott ingen, az offshore buszmutyin, az ötmilliárddal megtüttőzött Lánchíd-felújításon, a Városháza-gate-en és a napi három facebookos nyavalygásán kívül mit adott Budapestnek Karácsony Gergely? Azon túl, hogy mindenért a kormányt hibáztatta és vízfolyásszerűen hazudozott, ugyan mi a túrót csinált még? 

„Tényleg, ez már óvoda, nem tudok mit mondani. […] Nem tudok még mit tenni ezentúl. […] Én meg kikérem magamnak, semmi olyan döntést nem hozott a Városháza” – hablatyolta az ATV-ben Pumukli Gergely. Tényleg óvoda, hogy még neki áll följebb. Először azt mondta, „nincs terv” a Városháza eladására. Fideszes meg putyinista összeesküvés az egész. Aztán kibökte: mégis van terv, de nem az eladásra. Majd miután ráomlott a kazalnyi hazugság, a helyettese, Kerpel-Fronius Gábor mégiscsak beismerte: maga Karácsony rendelte meg és a főpolgármesteri kabinet tárgyalta az értékesítést is magában foglaló előterjesztést. Óvoda, mi?

Mi a túrót csinálj még, Pumukli? Megmondom. Életedben először légy férfi! Vállald a felelősséget azért a nagy rakás guanóért, amit városvezetés címén elkövettél. Mondj le! Húzz vissza a rekettyésbe vagy a Mediánhoz, szórakozz a görbéiddel!

Borítókép: Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorában (Fotó: Facebook/Bohár Dániel/ATV)

Pilhál Tamás -]]> www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Politika (1579) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Gasztronómia (539) Életmód (1) Kultúra (6) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2204) Egészség (50) Mondom a magamét (5843) Heti lámpás (256) Gazdaság (663) Belföld (6) Sport (729) Mozaik (83) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (509) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>