Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Még a szavazati jogot is megvonnák az idősektől

Még a szavazati jogot is megvonnák az idősektől

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez tényleg gusztustalan! Mit gondolnak ezek magukról!

Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a baloldal és a Momentum lenézi az időseket és a vidékieket, „szívük szerint még a szavazati jogot is megvonnák tőlük” – jelentette ki Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten.

A kormánypárti politikus sajtótájékoztatón közölte: felháborító, amit Kádár Barnabás, a Momentum politikusa engedett meg magának a minap. A „Soros-párt” politikusa arról értekezett, hogy az időseknek már nem kellene menniük szavazni, szerinte a 60 év felettiek ne is vegyenek részt a választásokon – tette hozzá.

A KDNP-s politikus úgy folytatta, hogy nemcsak az idősek, hanem a vidékiek és az alacsonyabb képzettségűek választási jogát is megkérdőjelezik.

„A Momentum és a baloldal nem először megy neki az időseknek és a számukra ellenséges választói csoportoknak” – hangoztatta Nacsa Lőrinc, felidézve, hogy a Momentum korábbi elnökségi tagja korábban azt mondta, hogy „rühelli a vidékieket”, és „a mára teljesen baloldalivá vált Jobbik farhát-kommandónak és hülyének nevezte a nyugdíjasokat”.

Nacsa Lőrinc a felsorolást folytatva úgy fogalmazott, hogy „a gyurcsányista Niedermüller Péter a fehér keresztényektől félti a magyar választásokat, a szocialista Bangóné pedig lepatkányozott minden kormánypárti szavazót”. Ugyanez a baloldal – mutatott rá – a migránsokat tömegével telepítené be.

Újságírói kérdésre, miszerint Kispesten rabosították az önkormányzat momentumos átláthatósági tanácsnokát, miután a helyi MSZP korrupciógyanús ügyeit tárta fel, a KDNP-s politikus úgy reagált: felháborító és szégyenteljes, hogy még Kránicz Krisztiánnak, a kispesti vagyonkezelő vezetőjének „állt feljebb, és feljelentést tett az ügyben”. Nacsa Lőrinc baloldali belharcnak és „a korrupció gyanújával mélyen átitatott ügynek” nevezte a kispesti esetet.

A Városliget autómentesítésére vonatkozó kérdésre a kormánypárti képviselő úgy felelt: örül annak, hogy a kormánynak és a fővárosnak hasonló az álláspontja ebben az ügyben. 2022-2023-ra olyan infrastrukturális fejlesztések készülnek el, amelyek lehetővé teszik ezt – fejtette ki.

Nacsa Lőrincet arról is kérdezték, hogy a szocialisták aláírásgyűjtést indítottak a balatoni szabad strandokért, illetve hogy a Momentum matricákat helyez olyan érdekeltségekhez, amelyek szerintük kormány-közeli vállalkozókhoz kerültek.

A kereszténydemokrata politikus örvendetesnek nevezte, hogy egyre több család engedheti meg magának, hogy a Balatonnál üdüljön. Azt is kijelentette: örül, ha a külföldiek helyett inkább a magyar vállalkozók kezébe kerülnek ezek a kempingek. Megjegyezte: a baloldalnak akkor van erkölcsi alapja a balatoni strandbelépőkről beszélni, ha a budapesti fürdők „sok ezer forintos” jegyárainak csökkentéséért is fellépnek.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Történelem (16) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Vetítő (30) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (281) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Politika (1581) Egészség (50) Jobbegyenes (2722) Tereb (146) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (531) Tv fotel (65) Sport (729) Gazdaság (693) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Nézőpont (1) Flag gondolja (34) Belföld (10) Mondom a magamét (7246)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>