Ma 2022 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Márki-Zay Péter nekirontott a népszavazásnak

Márki-Zay Péter nekirontott a népszavazásnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nem, kedves Péter, sajnos nem szellemekkel viaskodunk.

Nem akar válaszolni a népszavazás – általa ostobának tartott – kérdéseire a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter. De idézni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes, ezért inkább beszéljen ő helyettünk:

„Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni?”

Így szólt a magát kereszténynek és jobboldalinak mondó ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Igen, igen Márki-Zay úr, jól ismerjük ezt az érvelést, az ellenzék politikusai is pont így szoktak beszélni, ha a gyermekvédelmi törvény kerül szóba.

Olyankor mindig hangos nevetés szakad ki belőlük, közben a hatás kedvéért vadul rázkódnak is, kicsit a szemeiket is forgatják, és mindezen közben a szájukkal egy egészen speciális hangot adnak ki, valami ilyesmit: pfff! Ami az „Ugyan, kérem!” megfelelőjeként értelmezendő pifegés-pufogás.

Ugyanis a balliberális ellenzék a nyugaton teljes gázon bőgetett genderideológiai háborúról megpróbálja elhitetni, hogy nem is létezik, ami egészen bravúros teljesítmény, tekintettel arra, hogy Hollandiában például már négyéves kortól elkezdik a gyermekek szexuális nevelését, mely keretében a genderidentitásról és a homoszexualitásról is tanítanak nekik. De ott van Skócia, ahol szintén négyéves kortól változtathatnak nevet és nemet a gyermekek, ráadásul úgy, hogy ehhez szülői engedély sem szükséges.

Sőt a szülők váltak ebben genderzivataros időben a lobbi legnagyobb ellenségeivé, hiszen a többségük – igen, a libsevikek legnagyobb bánatára, a normalitás párti anyukák és apukák képviselik még mindig a többséget – a legkevésbé sincs oda a gondolattól, hogy LMBTQI-aktivisták, queerek, transzvesztiták, és transzneműek járkáljanak be az oktatási intézményekbe, hogy ott helyes, kedves, és igen tanulságos, a csodálatos, minden problémát megoldó nemváltás nagyszerűségéről szóló mesékkel és mondókákkal szórakoztassák, érzékenyítsék a gyerekeiket.

Tiltakoznak, morgolódnak, lázadoznak.

Nem ismerik fel a liberális progresszió világjobbító hatásait. Ezért kell őket kivonni ebből az egyenletből, és ezért van szükség arra a kommunikációra, hogy voltaképpen egy anya vagy egy apa nem is képes a saját gyermeke szexuális nevelésének feladatait ellátni, ezt a munkát kizárólag szakképzett LMBTQI-aktivisták tudják elvégezni. 

A hatás pedig garantált. Nyugaton bizonyos országokban konkrétan megtízszereződött a nemváltáson vacilláló gyerekek száma.  

De Márki-Zay Péter azt is elfelejti, hogy a számos LMBTQI szereplőt – bizony, transzneműt is – felvonultató mesekönyv, a Meseország mindenkié is eleve abból a célból született, hogy a művet bevigyék az óvodákba és az iskolákba, hogy a mesék segítségével beleverjék a legfontosabb igazságokat a kicsik a fejébe. És akkor még a nagy filmstúdiókról és streamingszolgáltatókról nem is beszéltünk, amelyek manapság kizárólag olyan műveket készítenek, amikben megjelenik legalább egy végtelenül cuki transznemű, queer vagy nonbináris szerepelő.

Végül Márki-Zay Péter esetleg elbeszélgethetne Fekete-Győr Andrással erről a témáról, mert a Momentum volt elnöke néhány hónappal ezelőtt egészen odáig ment, hogy elismerte, hogy még az óvodákba is beengedné a transzszexuálisokat úgynevezett felvilágosító órákat tartani. 

Nem, kedves Péter, sajnos nem szellemekkel viaskodunk. A veszély valós. Nem mi találtuk ki, olyannyira nem, hogy itt kopogtat, itt dörömböl a gyerekszobák ajtajain.

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Flag gondolja (33) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6349) Mozi világ (440) Mozaik (83) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (667) Politika (1581) Történelem (15) Tv fotel (65) Vetítő (30) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Sport (729) Nagyvilág (1464) Tereb (142) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2432) Irodalmi kávéház (514) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>