Ma 2021 február 27. Ákos, Bátor napja van. Holnap Elemér napja lesz.
bbbac71aebf19fbe93992521e41543d0.jpg

Már megszokhattuk: a racionalitás teljes hiánya a baloldalon

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Előrehozott választást, kormányváltást víziolnálnak és nemcsak a balliberális sajtóorgánumokban, hanem vezető szocialista körökben is.

Sőt, az MSZP-s EP képviselő, Újhelyi István dobta be az atv.hu-nak adott nyilatkozatában, hogy Orbán Viktor Fidesz-kongresszuson elmondott beszédéből neki az jött le, hogy a kormánypártok idő elötti választásra készülnek.

A civilhetes.net, magát függetlennek nevező online magazin aztán annyira rámoccant a témára, hogy meg is szavaztatta olvasóit; "Ön szerint ki lesz egy év múla - sic - Magyarország miniszterelnöke?"

Az természetesen nem zavarta az említett portált, hogy ez az egész előrehozott választósdi csupán a politikusi tehetségét eddig kevéssé bizonyító euro-parlamenter agyszüleménye, náluk lehet szavazni Mesterházyra, Vonára, Andor Lászlóra, Surányi Györgyre és persze a nagy kedvencre, Gyurcsány Ferencre is, aki "természetesen" jelenleg vezeti a voksolást.

Kormányoldalról Orbán Viktoron kívül Varga Mihályt és Lázár Jánost érte az a kétes dicsőség, hogy felkerült ennek a nyilvánvalóan csak provokáló oldalnak a listájára.

Ám az, hogy ki irányít egy országot ennél sokkal komolyabb dolog, persze nem a ballib körökben, emlékezhetünk még "Fletó" 2009-es távozása után micsoda casting vette kezdetét, mire rátaláltak a szerencsétlen Bajnaira, akivel aztán még az Internacionálét is elénekeltették.

Láthatóan bántja tehát őket, hogy hosszú évek óta képtelenek felmutatni egy erős, vezetésre alkalmas, normális jelöltet, így a Fidesz-KDNP-nek nemcsak a jó és egyre sikeresebb kormányzás miatt nincs félnivalója egy - minden ezzel ellentétes híresztelés ellenére - 2018-ban soron következő parlamenti választáson.

Juhász Attila

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Mondom a magamét (5130) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Heti lámpás (252) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1967) Tereb (140) Sport (729) Autómánia (61) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Történelem (14) Politika (1574) Nagyvilág (1454) Egészség (50) Vetítő (37) Irodalmi kávéház (505) Gazdaság (657) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>