Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Már csak választó kell

Már csak választó kell

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem találná ki az olvasó...

 

 így inkább elárulom: kordonbontó kunszttal kezdte a szerda reggelt a karmelita kolostornál a Momentum parlamenti frakciója, kiegészülve Hadházy Ákos független műrepülő lódoktorral. A műsorról élőben jelentkezett be Gelencsér Ferenc frakcióvezető: – Tiltakozunk a kormány hazugságai ellen, és kiállunk hétpontos követelésünk mellett – közölte a mutatványos, majd arról szavalt, hogy továbbra is hervadhatatlan hévvel fognak harcolni a természeti környezetért, a jövő generációiért, a szabad sajtóért, a fenntartható ­klímapolitikáért és mindazért, amit a piszok kormányzat módszeresen lábbal tipor.

Ha kinézelődtük magunkat az ijesztő matinén, olvassunk bele Donáth Anna aznapi Index-szózatába is. A Momentum uniós képviselője azon mereng, vajon miért nem az ellenzéknél van az a pár százezer szavazó, aki az elmúlt évben kiábrándult a Fideszből? (Hogy honnan ez a számszaki adat, azt nem árulta el – én Pulai András vicces cégére tippelek…) Arról is beszélt, hogy az ellenzék attól lesz kormányzóképes, ha tudja, mit akar, és van elég politikai bátorsága, hitelessége és társadalmi támogatottsága a megvalósításhoz. Eddig hiányzott egy ilyen politikai közösségtől, ám jó hír, hogy Donáth pártjának remek ajánlatai vannak – már csupán a választók támogatását kell megszerezni. Mindössze. Még szerencse, hogy a Momentumnak kidolgozott politikai stratégiája van, ennek mentén tevékenykedik az ifjú gárda, magyarázta az ábrándos tekintetű brüsszeli asszonyka. (Gondolom, a stratégia egyik megkerülhetetlen klinikai eleme a Gelencsér-féle krónikus kordonbontás.)

Borítókép: Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes nyilatkozik a sajtónak a Fővárosi Közgyűlés ülése elõtt 2020. június 24-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Pilhál György - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Életmód (1) Autómánia (61) Történelem (17) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Sport (729) Gazdaság (698) Irodalmi kávéház (535) Nézőpont (1) Egészség (50) Heti lámpás (305) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2761) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7422) Tereb (146) Politika (1582) Mozaik (83) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>