Ma 2024 június 18. Arnold, Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
Magyar Péter bohóc sipkát kapott csúfos kudarca után

Magyar Péter bohóc sipkát kapott csúfos kudarca után

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az internet népe nem kímélte a baloldal legújabb messiását

Trombitás Kristóf is reagált arra a hírre, hogy Magyar Péter pártja, a Tisza Párt mégsem ad le a Választási Irodákhoz megyei listákat. A visszalépésről korábban már a ]]>Magyar Nemzet]]> is beszámolt.

Magyar Péter az indulástól való elállást azzal magyarázta, hogy olyan emberek kerültek fel a Tisza Párt listájára, akik „álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak”. Azonban elképzelhető, hogy ezt csak a korábban is felszínre törő üldözési mániája mondatja vele. Ahogy azt sem lehet kizárni, hogy ezzel csak takargatni szeretné azt, hogy vidéken nincs annyi támogatója, mint amennyit remélt és nem gyűlt össze a kellő mennyiségű aláírás.

Trombitás Kristóf a ]]>közösségi oldalán]]> is felidézte a történteket: „Magyar Péter ma jelentette be, hogy képtelenek voltak elegendő ajánlást szerezni vidéken, ezért nem állítanak megyei listákat.”

Persze kamuzott, hogy ez miért is alakult így, de a lényeg ennyi: az arc nagy, csak támogatottság nincs vidéken. – írta. Majd feltette Magyar Péternek a kérdést: „Vonultok azért majd nagyobb városokban továbbra is?”

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Tereb (146) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2815) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mondom a magamét (7657) Belföld (11) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nézőpont (1) Gazdaság (711) Heti lámpás (319) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Tv fotel (65) Egészség (50) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>