Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
Magyar Péter, a baloldal bántalmazó Messiása

Magyar Péter, a baloldal bántalmazó Messiása

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Van nekik egy rossz hírem. Ami nekünk azért kifejezetten jó. Mi nem felejtünk.

Ez a Magyar Péter, ez tényleg egy említésre alig, de mégis méltó csávó. Mármint nem azért, amit itt rögtön gondolnának, nem, egyáltalán nem azért. Egyszerűen rajta tényleg látjuk, hogy milyen ez a bizonyos balos Messiás-képzés. De, mindenek előtte, emlékeznek még arra a paksamétás úrra, aki a NAV-ból lett szalajtva?

Nagyjából 10 éve lehetett vagy az is elképzelhető, hogy annál is régebben. Az a bizonyos úr arról beszélt, hogy hajaj, mik vannak a kezében és majd ha kinyitja a száját meg az aktáit, én nem tudom, mi történik akkor. Vagy ott van a fekete ruhás nővér – vagy éppenséggel Fekete Ruhás Nővér, gőzöm sincs, melyik a megfelelő írási módja -, aki szintén egy Messiás volt. Aztán Vona Gábor? Jakab Péter? Nagy Blanka? Márki-Zay Péter? Pankotai Lili? Mind és mind azon a liánon érkeztek, amin nem is olyan rég Magyar Péter. És egykor mindannyian az esedékes balos Messiások voltak. Aztán megunta őket a törzsközönségük és hopp, dobásra kerültek.

Miért érdekes ez nekünk? Mert ugyanilyen módon emelkedik fel Magyar Péter, csak van az egészben egy egészen gyomorforgató, g*cire gusztustalan rész. Ez pedig az, hogy immár tudjuk Varga Judittól, Magyar Péter egy nőbántalmazó f*szfej. A korábbi miniszterasszony írta meg – nem kis előzetes provokálásra, hiszen Magyar mindent megtett, hogy kinyíljon a zsebében a bicska -, hogy Magyar Péter, a volt férj minden módon és alávaló rendszerességgel bántalmazta fizikailag és verbálisan is. A klasszikus kapcsolati bántalmazó módszerekkel: nem mehetett el retorzió nélkül sehova, számolnia kellett azzal, hogy ezért bizony “büntetés” jár majd és a többi. Mint ahogy tegnap fogalmazott Varga Judit, olyan is előfordult, hogy mindketten szórakoztak, majd Varga Judit hazaérkezett, lefeküdt aludni, miközben egyszerre csak arra ébredt, hogy Magyar Péter is hazaért.

Onnantól pedig valami egészen kirívóan gusztustalan vette kezdetét. A már alvó – már legalábbis önvédelemből azt tettető – Varga Judittal ordibált, könyvekkel dobálta, végül pedig az övcsatjával is megdobta. Tette mindezt úgy, hogy Varga állítása szerint érezte mindezt a gerincén, csak azon gondolkozott, hogy mindez ott ne sértse meg és magában egy dallamot dúdolt, azt remélve, hogy így talán minél hamarabb túl lehet az egészen. Ezek egészen döbbenetes szavak egy undorító, ocsmány cselekedetről.

És akkor fel kell tennünk a kérdést: hol tart ma a baloldal? Mit tett velük 14 évnyi pofára esés, megkeseredettség, folyamatos lúzerkedés, veszítés? Mert ne legyen kétségünk: itt nem Magyar Péter az, akit személyiségénél, karakterénél fogva kiemeltek a többiek közül. Nehéz is volna ilyet tenni, mert ilyesmikkel nem bír a nőbántalmazó. Itt egészen egyszerűen így teszik fel a kérdést: Orbán és nem Orbán. És aki nem Orbán, az teljesen mindegy, mit tett, mit tervez, mit lehet neki felróni, ganz egal. Mindent és annak az ellenkezőjét is elfogadják neki. Gondolják el pár pillanatra, hogy ezek a magyarországi balosok tényleg ennyire mélyen vannak, tényleg ennyire nem számít nekik semmi sem, amiről legalábbis azt feltételezhetik, hogy a nemzeti oldalnak kárt tehetnek.

Magyar Péter esetében teljesen nyilvánvaló, hogy azon túl, hogy nőbántalmazó, egy csalódott, zsarolásba menekülő ember. Egész életében semmi mást sem tett, csak gazdatesteken élősködött, majd amikor nyilvánvalóvá lett, hogy ez már nem mehet a továbbiakban, átváltott forradalmárrá és onnantól fogva mindenki ismeri a sztorit. Az, hogy ez az ocsmány cucc a balosoknak így is elfogadható, csak annak köszönhető, amiről az előbb beszéltem.

De arról azért még ejtsünk pár szót, hogy Gulyás Marxi, a telexes Pumukli, a 444 meg egyebek egyáltalán felfogják, hogy kinek is nyitottak ajtót? A szomorú az, hogy természetesen igen. És ahogy az előbb is mondtam, magasról szarnak rá, hogy milyen erkölcsi nulláknak alapoznak meg országos hírnevet. Ők nem azért kapják a zsoldot, hogy ilyenekkel számot vessenek. Kizárólag csak azért, hogy a felfordulást szállítsák.

Ám azért van nekik egy rossz hírem. Ami nekünk azért kifejezetten jó. Mi nem felejtünk. Sem Magyar Péter alávaló, ocsmány gaztetteit, sem azokat, amiket a dollárbalos sajtó a megbízási díjért tett. Sőt, azt sem, ahogy a dollárcelebek, mint Nagy Ervin, kiálltak egy ilyen morális nulla mellett. Mert ezzel végzetesen, mindannyian lenullázódtatok. És biztosra vehetitek, hogy a mi emlékezetünk bírja a hosszasabb időszakot is. Ráadásul ez nem is lesz igazán temérdek idő. Mint ezerszer eddig, most is oldalt választottak ezek az entitások, de még soha nem tettek ennyire rossz lóra.

]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (705) Belföld (10) Kultúra (7) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Jobbegyenes (2788) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Politika (1582) Heti lámpás (312) Mozaik (83) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Autómánia (61) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7546)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>