Ma 2023 március 25. Irén, Irisz napja van. Holnap Emánuel napja lesz.
Háború Magyarország ellen!

Háború Magyarország ellen!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az operatív tevékenység hamarosan új fokozatra kapcsol. A szél pedig, Goodfriend óta tudjuk, a Nagy vízen túlról fúj.

Tizenkét éve háborút folytatnak az Európai Unió és Amerika balliberálisai Magyarországgal szemben. Háborút ugyanis nem csak fegyverekkel vívnak és nem kizárólag a halottak és a sebesültek száma "igazolja" a háború tényét. Kommunkációs szinten tizenkét éve szinte minden nyugati ballib kézben lévő sajtóorgánum demokratikusan megválasztott kormányunk leváltása, ellehetetlenítése érdekében tevékenykedik. Eljutottunk a populistától a diktatórikusig, a kuturális elnyomó rendszertől az egyetem(ek) bezárásán át a médiapluralizmus megszüntetéséig. A hazugságok a kommunikációs háború részei, amelyekről természetesen itthon mindenki tudja, hogy valótlanságokkal manipulálnak, sőt azok a külföldiek is tiszában vannak ezzel, akik leírják, de az ukáz az ukáz.

Meg kell alapozni a magyar konzervatív oldal, ezzel Magyarország megnyomorítását, igazolni kell valahogy azt, hogy miért folyik egy sikers gazdaság legyilkolásának kísérlete. A kommunikációs háború készítette, készíti elő az igazi háborút, a magyar gazdaságra mért tervezett és egyre erősödő csapásokat. Sorolni nem kell őket, hiszen szemünk láttára folytatja "áldásos" tevékenységét a zsigeri gyűlölettől vagy csak érdekből tevékenykedő, magát zöldnek, szociálliberálisnak, liberálisnak vagy éppen konzervatívnak és kereszténynek hazudó hálózat.

Többször próbálkoztak a forint bedöntésével, mindent megtesznek azért, hogy rossz fényben tüntessék fel a magyar gazdaság tevékenységét, korrupciót, rablást kiáltanak (ami persze számokkal alátámaszthatatlan) és szemérmetlenül, politikai indokkal vonják meg azokat a forrásokat, amelyek szerződés szerint járnak a magyar gazdaságnak. Emellett azzal fenyegetnek bennünket, hogy szavazati jogunkat is megvonják abban a közösségben, amelyben egyenrangú félként léptünk be. Ha ez nem háború, akkor ugyan mit nevezünk annak?

Olyannyira háború, hogy be is jelentette az Európai Parlament alelnöke, "ki kell éheztetni pénzügyileg" Magyarországot. A "kiheztetéses" háború, kőkemény gazdasági háború, ami jelenleg éppen a helyrállítási alap megvonásában csúcsosodik ki. És ne legyen kétségünk afelől, hogy egy valódi háború, egy polgárháború tervei nem feküdtek ott a "döntéshozók" asztalán arra az esetre, ha a választásokon csak kisebb arányban nyer a józan paraszti ész Magyarországon. Nem véletlen, hogy a választási mocskolódásuk közben folyamatos fenyegetőzések záporoztak a hálózat-vezérelt ballib oldalról, az illegitim választásoktól a lámpavasozásig. De a magyarság elleni háborúnak még csak az első ütközeteit éltük túl. Az operatív tevékenység hamarosan új fokozatra kapcsol.

A szél pedig, Goodfriend látványos tevékenysége óta leplezetlen és nyilvánvaló, a Nagy vízen túlról fúj. David Pressman, a Biden-kormány Budapestre készülő nagykövete, még meg sem érkezett abba az országba, ahol majd vendégként (!) tartózkodik, nyilatkozatában máris fenyegetve érzi Magyarországon a demokráciát, és mélyen nyugtalanító jeleket lát a médiaszabadság és az LMBTQ-emberek jogaival kapcsolatban.

Ezen ügyekben pedig a hungarofób hálózatot, ahogy ő fogalmazott, a "civil" társadalom információit is igénybe veszi majd. Persze itt nem a hatvanezer valódi civil társadalmat képviselő szervezetre, hanem arra a néhány tucatra gondolt, amelyek évtizedek óta a konzervatív gondolat magyarországi kiirtásáben érdekeltek. Természetesen emellett országunk külpolitikai és külgazdasági irányvonalát is ez a Goodfiend-féle klón szeretné meghatározni, hiszen szerinte túl erős a kínai és az orosz befolyás.

David Pressmant az ellenzék, illetve ellenzéki média messiásként (vagy inkább helytartóként?) várja.

Azt reméli, hogy a brutális többséggel, demokratikusan megválasztott kormányunk és Magyarország elleni háborújába bevonja majd haverjait, George Clooney-t, Brad Pittet vagy akár Matt Damont. Ha jelöltségét jóváhagyják, olyan újratervezett manőver veheti kezdetét Magyarország szuverenitása ellen, amilyet még nem tapasztaltunk.

Megnyalhatja majd mind a tíz ujját Fletó, Karigeri és Szabó Tímea mellett Lyubov Nepop, Ukrajna magyarországi nagykövete is.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2573) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Gazdaság (676) Tereb (142) Mondom a magamét (6699) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Politika (1581) Nagyvilág (1306) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Belföld (8) Sport (729) Vetítő (30) Mozaik (83) Történelem (15) Életmód (1) Heti lámpás (261) Irodalmi kávéház (518)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>