Ma 2021 október 20. Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
Macront "nagyon befolyásos emberek" tartják pórázon

Macront "nagyon befolyásos emberek" tartják pórázon

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
A titokzatos testőre leplezte le Emanuelt...

Botrányát követően Alexandre Benallával a francia kormányzat megszakította a kapcsolatot - legalább is hivatalosan, a diákverő egykori testőr szerint ugyanis menesztése után még hónapokig tartotta vele Macron a kapcsolatot.

Alexandre Benalla továbbra is fejfájást okoz a francia kormányzatnak. Mint ismeretes, idén májusban Benalla még a francia elnök biztonsági főnökeként rendőri azonosító nélkül, rohamsisakot viselve vert tüntetőket.

A botrányba végül "belebukott". Az idézőjel azért indokolt, mert Benalla nemrégiben luxuskörülmények között repült a közép-afrikai Csád Köztársaságba, napokkal azelőtt, hogy Macron utazott volna az országba karácsony alkalmából. Nem is akárhogy utazott a volt testőr Közép-Afrikába, francia sajtóbeszámolók szerint ugyanis diplomata útlevélhez is jutott.

Mindezt úgy, hogy hivatalosan a francia kormányzatnak nincsen semmilyen kapcsolata Benallával.

Pontosabban olyan nincs, amit az emberek felé is szívesen mutatnának, Benalla ugyanis maga is azt állítja, hogy Emmanuel Macron francia elnök a Telegram nevű üzenetküldő applikációval kommunikált vele, hónapokkal Benalla menesztése után.egészen mostanáig.

Sokféle témáról beszélünk, és általában a tanácsomat kéri - a sárgamellényes tüntetésekről, vagy ilyen-olyan biztonsági ügyekről"

– ismertette Benalla, hozzátéve, hogy megszólalása után nehéz lesz a kormányzatnak tagadnia az emberek előtt Benallához fűződő viszonyát.

A volt testőr szerint ezeket a beszélgetéseket rendre Macron kezdeményezi. Benalla állítja: mint kívülálló, ő csak jót akar Macronnak, akit "nagyon befolyásos emberek" tartanak pórázon.

Forisek Ádám - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Történelem (14) Gazdaság (662) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Heti lámpás (255) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5644) Tv fotel (65) Politika (1578) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Nagyvilág (1463) Tereb (138) Kultúra (6) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (506) Jobbegyenes (2132) Belföld (6) Életmód (1) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>