Ma 2020 július 03. Kornél, Soma napja van. Holnap Ulrik napja lesz.
Libsi rémhírek

Libsi rémhírek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Baloldali barmok kezdjetek el önmagatok újraépítésével - ha még érdemes – foglalkozni!

Nem, libsik, nem, nem zárnak be negyven kórházat és nem lesz veszélyben az egészségügyi ellátás sehol sem.Bár bezárhatnának ilyen-olyan okokból kifolyólag, de nem fognak még akkor sem, ha most éppen uborkaszezon van a politikában és kell valamilyen rémhír.

De nem lesz vizitdíj sem, és nem lesz kötelező a kereszténység választása, valamint nem lesz kötelezővé téve az Orbán vezetéknév használata sem.

Szintén nem lesz kötelező az úttörővasút helyett a felcsúti kisvasutazás sem, -de nem lesz kötelező a gázszerelő szakma kitanulása a nyolc általános elvégzése után.

Ja,hogy el ne felejtsem, nem lesz kötelező sorkatonai szolgálat sem, ami kb. évente felröppenő libsi mantra.

Na. jó, segítek: ebben az országban létezik ma a vallás szabad gyakorlása, a családok támogatása és - reményeink szerint -  lesz elfogadható gyermek születési ráta is.

Mondjuk, ehhez az utóbbihoz még sok sok dolog szükséges, de a kormány minden ötletre nyitott.

Kellett ez a kórházas libsi szarkeverés, mert a baloldali ellenzék LMP-s bástyája elbukott és mi lenne, ha erről beszélnénk, jaj-jaj?

Különben - csak úgy barátilag - ha továbbra is fontosabb a rémhírek gerjesztése az ellenzéki szavazók képviseleténél, akkor rövid időn belül ellenzék sem lesz.

Baloldali barmok kezdjetek el önmagatok újraépítésével - ha még érdemes – foglalkozni!

A rémhíreitek nem segítenek nektek. Az emberek az elmúlt évek tapasztalatai alapján már gyorsan megkapják a cáfolatot és a megerősítést, hogy a baloldal halott és ezen nem segíthet az egészségügybe öntött milliárdos támogatás sem.

]]>https://kisember.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Történelem (14) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Sport (729) Autómánia (61) Belföld (5) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (1791) Tereb (140) Egészség (50) Tv fotel (65) Vetítő (37) Mondom a magamét (4630) Mozi világ (440) Heti lámpás (241) Szépségápolás (15) Gazdaság (652) Irodalmi kávéház (489) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (171) Nagyvilág (1450) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>