Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Háború előkészülete zajlik térségünkben

Háború előkészülete zajlik térségünkben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Úgynevezett „migránsfalvakat” akarnak létrehozni, megsértve adott államok területi integritását. Háborúk kezdődtek ekként évezredek óta.

Konkrétan bejelentette területi igényét egy külföldről felbérelt szélsőséges szervezet térségünkben. Úgynevezett „migránsfalvakat” akarnak létrehozni, megsértve adott államok területi integritását.

Háborúk kezdődtek ekként évezredek óta.

Szembeötlő, hogy jelenleg háború előkészülete történik régiónkban. A szakirodalom szerint „A háború nagyméretű erőszakos összeütközés.” Nyugat-Európában ez már javában zajlik. Több száz halott, több ezer sebesült.

Fegyverrel támad ellenséges haderő.

Nem csak a Kalasnyikov lehet fegyver. Egy utasszállító repülőgép menten fegyverré válik, mihelyt az tudatosan nekivezetik egy magas épületnek, és több ezer emberéletet kioltanak vele. Utasokat szállított – majd embereket ölt.

Ugyanez a helyzet egy mikrobusszal.

És főleg egy kamionnal, amelyet embertömegen vezetnek keresztül. Noha a kamion nem fegyvergyárban készült, tökéletesen alkalmas emberek megölésére, megsebesítésére. És ha ezt megtervezetten teszik, a kamion félelmetes fegyver.

Háború van ott, ahol kamionnal, mikrobusszal tömegbe hajtanak.

„Menjünk ki az utcára, és láthatjuk, hogy nincs háború” – mondta egy buta, lefizetett, egykori titkosszolgálati figura. Többszörös hazugság. Hiszen Hirosimában 1943-ban nyugodtan ki lehetett menni az utcára – mégis háború volt.

Drezda, Berlin, Nagaszaki – és sorolhatnánk.

Másrészt hazudott a buta korrumpált abban is, hogy igenis: az utcán is látszik a háború jele. Ott, ahol támadást indít az ellenség, pánikszerűen menekülő tömeg, szirénázó mentő és rendőrautók sora, földön fekvő sebesültek látványa mutatkozik.

A szakirodalom a célokat is tisztázza.

„A háború célja a szemben álló felek érdekeinek erővel történő érvényesítése, mely lehet területszerzés, gazdasági erőforrások megszerzése/megtartása, vallási és/vagy politikai ideológia terjesztése.”

Telitalálat a felsorolás.

Térségünk ellenében az egyik cél a területszerzés. Az úgynevezett „migránsfalvak” ugyan hol terülnének el? „Arany mezők, ezüst folyók, hős vértől ázottak, könnytől áradók” – szól a nemzeti opera híres szövege.

Igen, ezekre az arany mezőkre vágynak az ellenséges központban.

De az „ezüst folyók” is célponttá váltak: „gazdasági erőforrások megszerzése” – írja a háború céljai között a szakirodalom. Igen, vizeinket privatizálni is próbálták – részsikerrel -, most háborúval akarják megszerezni.

„Vallási és/vagy politikai ideológia terjesztése.”

Ehhez már kommentár sem kell, mégis érdemes fényt villantani egy jellegzetességre. Európa keresztény földrész – a Lajtától Nyugatra ez már kérdőjeles, ezért hozzá kell tenni - volt. Ámde nem „csak” egy vallás nyomul előre mecsetekkel, hanem egy ideológia is.

Az úgynevezett „demokráciák” legborzalmasabb változata.

Hazánk évtizedekig sínylődött a „jelzős demokráciák” alatt. Társadalmunkra nehezedett a „népi demokrácia” – lefordítva „nép népuralom” –, vele együtt említették a „kommunista demokráciát”, később az úgynevezett „szocialista demokrácia” volt a propagandaelem.

Amely bevallottan diktatúra: „proletárdiktatúra” volt

Természetesen nem a napi nyolc-tíz órát robotoló prolik voltak azok, akik diktáltak, hanem a tankokon hazánkba hozott helytartók, egy idegen hatalom érdekérvényesítői. Ma is ilyenek hozzák habzásba a propagandát, csak most NGÓ-knak nevezik ezeket.

És a történelem talán legszörnyűbb ideológiáját terjesztik.

Noha 1989-ben Magyarország kivívta, hogy ne legyen többé jelzős demokrácia a térségben, csak jelző nélküli demokrácia érvényesüljön, a külföldről felbérelt szélsőségesek megint egy jelzős demokráciát erőltetnek – erőltetnének – az országnak.

Az úgynevezett „liberális demokráciát”.

Családromboló, közösségpusztító, elembertelenítő, visszaállatiasító rögeszme, amely igenis: harácsolni is akar. Nemcsak ingyenélőit tartja el, nemcsak erkélyre mászó vörös gárdistái pénzeli, hanem vagyonokat akar szerezni végérvényesen.

Ehhez kell a háború.

Melynek célja területszerzés, erőforrások megszerzése, vallás és ideológia terjesztése. A háború előkészületéért támadásba lendült az ötödik hadoszlop. Harsog, elbutít, provokál. Védekeznünk kell ellene, katonai észjárással, hiszen az ellenség csapásmérő ereje kimerült.

A CNN már a legrosszabbakat mondja rólunk.

Brüsszel ott árt, ahol csak tud. Ennél többet nem árthatnak, nem kell tehát, hogy simogassuk talpukat. Fölösleges, értelmetlen, sőt ártalmas.

Nemzeti önvédelemmel meg kell óvni családjainkat.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Jobbegyenes (2816) Gazdaság (711) Egészség (50) Sport (729) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Vetítő (30) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Történelem (18) Életmód (1) Heti lámpás (319) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (7660) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Politika (1582) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>