Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Liberális VB-kalauz

Liberális VB-kalauz

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Beletekintettünk.

„Ne a szemednek, a demokratikus civileknek higgy!” – címen készített a vizes világbajnokság külföldi vendégeinek értelmező szótárt az Amnesty International, a Helsinki Bizottság és a TASZ. Beletekintettünk.

„Kedves Szabadnemű Embertársunk, Budapestre látogató Barátunk! Sajnáljuk, hogy most érkeztél hozzánk: július elején kellett volna jönnöd, akkor egy hétig ez a szabadság, a nyitottság, a Pride városa volt! Ott igazi értékeket láthattál volna! Míg ma a sport – uniformizáló, a fizikai teljesítmény fasisztoid diadalát hirdető – hamis, embereket megkülönböztető ünnepét vagy kénytelen megtapasztalni.

Kedves Szabadnemű Embertársunk, kérünk, ne higgy a szemednek! Az Orbán-diktatúra színjátéka ez! Hogy kellően értsd, mi történik itt, mi, pesti civilek, segítünk Neked a következő értelmező szócikk-gyűjteménnyel!”

Magyar vizes vb: A hitleri ’36-os berlini olimpia mása. A diktatúra emberi arcot ölt, hogy elleplezze a Magyarországon folyó antidemokratikus gyalázatot.

Megnyitó ünnepség: Nacionalista erőszakot éltető műsor. A honfoglaló magyarok rémtetteivel, az európai Bécset megalázó Mátyás királlyal, az évezredes múlttal hivalkodó performansz.

Margit-sziget: Egy katolikus szentről elnevezett terület, ahol minden a vallási diszkriminációt hirdeti. Patinás hangulata túlértékelt. Kerüld el! Hasonló problémák miatt ne látogasd a Bazilikát sem.

Hősök tere: A magyarok hamis értékeit bemutató panteon. Az ott álló szobrok mindegyikét olyanokról ábrázolták, akik védték a magyar határt. Ők a migráns-gyűlölet előfutárai. Nem javasoljuk!

Romkocsmák: A szabadság szigetei a diktatúra tengerében. Látogasd meg őket, igaz barátokra lelsz itt, akiket még nem fertőzött meg a magyarok xenofóbiája és szexista rasszizmusa. Itt találhatóak meg a Momentumosok is, ők az igazi magyar partiarcok. 

Duna Aréna: A testi erőfitogtatás álnok szentélye, misztifikálja az emberi teljesítményt. Ráadásul itt női és férfi versenyeket is rendeznek, piedesztálra emelve a nemi kirekesztést. Nem fog tetszeni!

Balatonfüred: A Balatonnál van, amit az itteniek magyar tengernek neveznek. Ez is jól mutatja az Orbán-kormány imperialista és revizionista törekvéseit. A Balatonnak ráadásul két fővárosa is van, bizonyítandó a magyarok megalomániáját. Megtévesztő! Ne hagyd, hogy a szépsége elcsábítson!

Magyar konyha: Mértéktelenül használja az erős paprikát, egészségkárosító hatású! Javasoljuk a hamburger, sushi és a különböző wrapok fogyasztását. Különösen figyelj oda, hogy semmi se tartalmazzon magyar alapanyagokat! Illiberális gasztronómiai függőséget okozhatnak!

Vízilabda mérkőzés: A magyarok gőgjének ünneplésére kifejlesztett erőszakos labdajáték. Jól tükrözi a magyar nyelv expanzív törekvéseit is: alattomosan lefordították a waterpolo elnevezést. Még erős idegzetűeknek sem javallott!

Hosszú Katinka: Több szempontból is kirekesztő személyiség. Nem vette fel az amerikai állampolgárságot, világszervezetek megbecsült hivatalnokaival vitatkozik, ráadásul folytonos sikereivel elveszi másoktól a győzelem esélyét.

Orbán Viktor: Magyarország antidemokratikus miniszterelnöke. Helyes meghatározása a diktátor, önkényúr, magyar Putyin, dunai Trump.

Liszt Ferenc: A magyarok által kisajátított európai zeneszerző, zongoraművész. Zeneakadémiát is elneveztek róla, ám mi kulturális szempontból a nevét viselő tér rendszeres látogatását ajánljuk inkább.

Soros György: A legnagyobb élő magyar, akit szerencsére semmiben sem befolyásol anyanyelve, származása és születési helye. Európai és világpolgár, a demokrácia élharcosa, a civil társadalom egyetlen reménye.

Magyar himnusz: Avítt, giccses, agresszív műdal. Már az első sora felsőbbrendűséget propagál, különleges előjogokat követel a magyaroknak. A nyugalom megzavarására alkalmas! Óvakodj az ilyet éneklő emberektől!

Hajrá magyarok!: Ősi magyar csatakiáltás, most sportnak álcázva ezzel riogatják a civilizált világot. Használata ellentétes az európai, liberális értékekkel.

„Kedves Szabadnemű Embertársunk, Budapestre látogató Barátunk! Örülünk, ha segíthettünk látogatásod kellemessé tételében. Ha legközelebb jössz, reményeink szerint egy nyitott és sokszínű, a konzervatív nemi szerepek által nem korlátozott országgal találkozhatsz majd! Ahol a középkori magyarkodás nem szab gátat a migráció kiteljesedésének!”

U.i.: A fenti írás természetesen paródia. Habár…

Fotó: prima.co.uk

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (142) Egészség (50) Nagyvilág (1306) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (520) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Heti lámpás (261) Vetítő (30) Autómánia (61) Tv fotel (65) Gazdaság (676) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2581) Politika (1581) Történelem (15) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6715) Sport (729) Belföld (8) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>