Ma 2023 szeptember 27. Adalbert napja van. Holnap Vencel napja lesz.
Bortka meglékelné a vébét

Bortka meglékelné a vébét

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Botrány! Skandalum!

Botrány! Skandalum! A vizes vb megnyitója látványos volt, ráadásul senki sem fulladt a Dunába! Mi lesz itt, ha még aranyérmeket is nyernek a magyarok?! Veszélyben a demokrácia!

„Rémálom volt a vizes vb szervezése!” – sivította bele tegnap a világba a gyurcsányista Demokratikus Koalíció. „A kormány beszennyezte a sport ünnepét!” – tromfolt rá a Botka László által kézivezérelt MSZP. Mindezt roppant elegánsan és hazafiasan a magyar vizes világbajnokság megnyitójára időzítve.

Mielőtt továbbmennénk, egyet tisztázzunk: a szervezőknek minden egyes fillérrel el kell számolniuk, amit a vb-re költöttek. Miután július 30-án vége lesz a versenyeknek. Akkor az ellenzék is kérjen számon minden egyes fűszálat. De előre károgni, minden egyes csempébe belekötni, elrontani és bemocskolni azt is, ami szép, jó és hasznos – nos, ez nem ellenzékiség, ez csupán undorító piár-hajszolás.

Mindenre nemet mondanak, amire a Fidesz igent? Az nem karakánság, az mindössze egy nem… Az semmi. Ráadásul képmutató semmi: Botka megtiltott a „radikális jobboldali” Fidesszel való minden együttműködést, közben meg a Jobbikkal üzletelnek. Tegnap például kétszer is: az MSZP besegített a Jobbiknak, hogy Simicska plakátjainak az ügyét az Alkotmánybíróság elé vigyék. Cserébe Vonáék támogatták a szocik Soros civiljeit védő beadványát…

De vissza a vízbe: túlárazott a vb? Volt mutyi? Tessék ezt majd kideríteni, és nem csak vádaskodni! Ha igaz, vagy sumákolnak, tessék üvölteni a Parlamentben, az utcán! Nem csak a CEU és az álcivil szervezetek miatt lehet körbehordozni ám a véres kardot! Felvonulni sem csak a Pride-on lehet!

Mert mikor hirdetett a nagyszerű demokratikus ellenzék tömegtüntetést például azért, hogy több pénz jusson a kórházaknak, iskoláknak? Mikor vitte ki emiatt az utcákra az embereket? Pont akkor, amikor lemondtak saját parlamenti fizetésük feléről, pártjuk állami százmillióiról, hogy abból új CT-ket vegyenek, vagy kifessék a tornatermeket.

Hogy ez az alma és a körte összehasonlításának örök dilemmája? Meg demagógia? Hát az! Mint az is, hogy Duna Aréna helyett inkább másra kellett volna költeni. Ja, apropó: Kedves gyurcsányisták és szocialisták! 2002 és 2010 között Önök hány röntgengépet vettek a kórházi széfek helyett? Hány iskolai uszodát építettek a kormánynegyed tervezési költségeinek árán?

Szóval, szoclib politikusok és megmondó emberek, könyörgöm, hagyják a vb-t! Vagy ha muszáj, akkor keressenek olyan szegmenset, ami Önöknek jól állna, stílusba és egyéniségbe vágna. Ott van például a vb jelképéül választott Lili és Lali liliom. Nem veszik észre, hogy ez mennyire avítt és kirekesztő? Egy lány és egy fiú a 21. században? Minő skandalum! Javasolják helyette a lomha éticsigát, az kedvesen hermafrodita, és kitűnően jelképezné az Önök sport iráni elkötelezettségét is.

Végezetül, kérem, higgyék el:

Attól, hogy Önök Magyarország sikertelenségéért szurkolnak, nem lesznek népszerűbbek!

Attól, hogy a világbajnokságon valami nem úgy sikerül, ahogy kell, Önökre egy emberrel sem fognak többen szavazni!

Attól, hogy Botka László éjszaka alámerül és meglékeli a Dunát, még nem lesz miniszterelnök. Sőt, a kevesebb magyar győzelem sem hoz több miniszteri tárcát 2018-ban!

Ne akarjanak örökké öngólt lőni Magyarországnak!

Fotó: facebook.com

Máté T. Gyula -]]> http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (276) Sport (729) Szépségápolás (15) Gazdaság (689) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Politika (1581) Vetítő (30) Nézőpont (1) Nagyvilág (1309) Egészség (50) Irodalmi kávéház (529) Mondom a magamét (7100) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (34) Belföld (10) Jobbegyenes (2682) Tereb (145) Kultúra (6) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Történelem (16)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>