Ma 2021 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
Levelek bizonyítják, hogy Karácsony Gergely nem mondott igazat

Levelek bizonyítják, hogy Karácsony Gergely nem mondott igazat

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ismét lebukott Budapest ura.

Bizonyára mindenki emlékszik arra, amikor 2018-ban Karácsony Gergely még miniszterelnök-jelöltként üzent Áder János államfőnek, nehogy Orbán Viktort bízza meg kormányalakítással. Tudjuk, ennek mi lett a vége, de Karácsony főpolgármesterként sem szokott le az üzengetésről, ezúttal a miniszterelnökhöz fordult.

A végkifejlet nagyjából ugyanolyanra sikeredett.

Történt ugyanis, hogy Kari Geri a ]]>Facebook-oldalán]]> hozta nyilvánosságra Orbán Viktornak írt újabb levelét, amelyben azzal vádolta meg a magyar kormányt, hogy az nem kezdeményezett egyeztetést Budapesttel az uniós források felhasználása és a helyreállítási és ellenálló-képességi terv kapcsán.

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára dokumentumokkal cáfolta meg a főpolgit.

A jelen levél bizonyítja, hogy Karácsony Gergely főpolgármester úr nem mond igazat, ugyanis az általa vezetett Budapesti Önkormányzatok Szövetsége még decemberben megkapta Ágostházy Szabolcs uniós forrásokért felelős államtitkár úr konzultációra felkérő levelét”

– írta Orbán Balázs.

Az államtitkár szerint két lehetőség van:

  1. Karácsony Gergely méltatlan a szövetség vezetésére, mert ahelyett, hogy az általa vezetett szövetség tagjaival azon dolgozna, hogy minél eredményesebben küzdjünk a koronavírus-járvány egészségügyi és gazdasági hatásai ellen, ő inkább arra szánja az idejét, hogy megpróbálja befeketíteni a magyar kormányt.
  2. Karácsony Gergely alkalmatlan a szövetség vezetésére, mert fogalma sincs arról, hogy mi történik a saját elnöksége alatt működő szövetségben.

Orbán Balázs egy másik levelet is nyilvánosságra hozott, amelyből megtudhatjuk, hogy Palkovics László miniszter és Karácsony

már nyáron levelezett az uniós források felhasználása ügyében,

és a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa előtte és azóta is folyamatosan egyeztet a Budapestnek és az agglomerációnak járó több ezer milliárd forintos fejlesztési forrás ügyében.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (5137) Mozaik (83) Jobbegyenes (1972) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Politika (1576) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (657) Mozi világ (440) Történelem (14) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (171) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1454) Belföld (6) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (252) Tv fotel (65) Autómánia (61) Tereb (140) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Egészség (50) Vetítő (37)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>