Ma 2022 január 21. Ágnes napja van. Holnap Vince, Artúr napja lesz.
A piszkos lelkű Gyurcsánynak 60 éve nem sikerül megtisztulnia

A piszkos lelkű Gyurcsánynak 60 éve nem sikerül megtisztulnia

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Naná, hogy semmi!

Február derekán járunk, ami jó, mert – ahogy a mondás tartja – január, február, itt a nyár. Járvány ide vagy oda, a nyár az mégis nyár. A vakcinákkal vállvetve hátha segít a vírus lenyomásában, bár ez a Klubrádió elnémulását már nem befolyásolhatja. Ahogy Gyurcsány Ferenc ökölrázása sem.

A Marsról érkező rádióhallgató azt mondhatja, hogy sajnos, hiszen miért ne szólhatna, ha már egyszer szólni akar. Csakhogy a Klubrádió úgy kíván szólni, ahogy ő akar, s nem veszi figyelembe azokat a szabályokat, amelyeket a Magyarországon működő több mint 200 rádióadó igen. Így aztán nem a hatóság hallgattatta el az adót, hanem annak saját vezetése, amely nem tartotta a szabályokat magára nézve kötelezőnek. A többszörös szabályszegésnek aztán az lett a következménye, hogy a Klubrádió – a rádiózás világnapja után 24 órával, szégyenszemre, vasárnap éjfélkor – elhallgat.

Mint tudjuk, február a nevét Februusról, a megtisztulás római istenéről kapta. S februárhoz kötődik a gyertyaszentelés ünnepe is, amikor Mária Jézus születése után negyven nappal bemutatta gyermekét a jeruzsálemi templomban. Ott volt Simeon is, aki a nemzeteket megvilágosító fénynek nevezte Jézust. Nos, van, ahol a megtisztulás vagy a megvilágosítás sikerült, másutt azonban kevésbé.

A Gyurcsány nevű hivatásos lázítónál például kevésbé. Az sem lenne túlzás, ha gazemberként hivatkoznék rá; Antall Józseftől tudjuk ugyanis, hogy a politikában az, hogy „gazember”, annyit jelent, hogy más a véleménye. Nos, Gyurcsánynak, ahogy az egész nemzetközi balliberális világnak, nagyon más, mint a megvilágosodottaké. S ez azért gazemberség, mert a Szemlőhegy utcától Washingtonig, Brüsszeltől Párizsig a valóságról, tehát a sugárzás megszűnésének tényleges okairól senki egy árva szót sem képes kiejteni a száján. Helyette viszont hazug módon hangosan gyalázzák a kormányt a sajtószabadság, a jogállam további gyengítésére hivatkozva. A tényleges okok pedig nagyon egyszerűek. Olyannyira, hogy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közlése szerint a Klubrádió a korábbi szankciókat az ismételt jogsértésekkel összefüggésben egyáltalán nem vitatta, sőt azokat el is fogadta. Magyarán a Klubrádió többszörösen szabályt sértett, a bíróság szerint ezért kell elhallgatnia.

– Akkor mi a baj? – kérdezhetné az olvasó. Különösen annak fényében, hogy az amúgy is csak Budapesten és körzetében fogható médium – tehát nem sokakhoz szóló rádió – az interneten azért szólhat tovább. Egzisztenciális veszély tehát szerencsére nem fenyegeti a munkatársakat. Akik eddig szívesen hallgatták a műsorokat, azok ezután is megtehetik. – Akkor a balos politikának van szüksége egy újabb „koncra”, hogy a kormányra mutogathasson a rádió lekapcsolása miatt? – folytathatná a kérdezősködést az olvasó. – Valahogy úgy! Nyilvánvaló azonban, hogy a kormánynak nincs sem szándéka, sem joga, sem más lehetősége beavatkozni a médiahatóság, a piaci szereplők és a bíróság vitájába. Az ellenzék által rendszeresen letagadott – a valóságban azonban nagyon is működő – magyar jogállamban azonban már csak ez a módi, s nem az, amit Gyurcsány harsog, hogy hatalomra kerülésük után földönfutóvá tesznek mindenkit, aki Orbánnal együttműködött, élén Vidnyánszkyval. És akkor sorolják a hülyeséget, hogy a Klubrádiót megelőzően a Népszabadságot is a kormány záratta be, meg az Indexet is központi merénylet érte. Pedig tudják, hogy ebből sem igaz egyetlen szó sem. A Népszabit a veszteségei miatt a tulajdonosa szüntette meg, az Index pedig saját önpuccsa óta él és virul, klónozott társával, a Telexszel egyetemben. És ezt mantrázza Gyurcsány is a Facebook-oldalán: „Ez a hatalom a némaságot szereti. (...) A csendet halljátok most harci kürtként.” Majd aljas módon hozzáteszi Orbán Viktor 2018-as szavait: „Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.” Mintha ennek ellenére Orbánék mégiscsak elhallgattatták volna a Klubrádiót. Közben egy frászt. Egyszerűen képtelen volt az adó vezetősége megfelelni azoknak a szabályoknak, amelyeknek több mint 200 másik magyar adó zokszó nélkül megfelelt. Ismerjük már ezt a hazugságtechnikát például a külföldi egyetemek magyar jogszabályokhoz való igazodásából.

Így aztán alakulhat a liberális közvélemény, jönnek a Gyurcsány szavát visszhangzó, megvezetett hallgatók szánalmas kommentjei. (Sic!) Csilla: „Baromira félnek. Mint a választások előtti Döbrögi-kampány hatékonyságát gyengítő és a választás »sikerét« veszélyeztető nemkívánatos médiát, el kellett hallgattatni.” István: „Aljas gyalázat, amit a kormány tesz a Klubrádióval, mert nagyon nem tetszik neki, hogy a nép becsületes és valós híreket kap tőle.”

Gyurcsány gazemberségének aztán ott van az igazi miértje is saját bejegyzésében. Felhergelni az embereket, lázítani Orbán ellen. „Véget kell vetni ennek a paranoiás rendszernek, hogy újra szabad legyen a szó. Hogy újra szóljon a Klubrádió.” Magyarán: Pfúj, Orbán! A kormányt le kell váltani!

Az, hogy a Klubrádió – Kovács Zoltán államtitkár szavaival élve – súlyos szabálysértéseket követett el, nem egyszer, nem kétszer, hanem hatszor sértette meg az alapszabályokat, az Gyurcsány és a ballib világ számára teljesen mellékes.

Persze ha jelentene Ferencnek valamit a gyertyaszentelés ünnepe, Jézus megvilágosító képessége, akkor talán nem vetemedne ilyen és más gazemberségekre pusztán a hatalom aljas módon való megszerzése érdekében. Igaz, tisztán nem menne.

A hatvanéves Gyurcsány már megért egy híján 60 februárt. Megtisztulnia azonban – mint látjuk – eddig nem sikerült. Mondják, mi köze lehet a jövőben egy ilyen piszkos lelkű embernek a magyar nemzethez?

Naná, hogy semmi! Rajtunk múlik.

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1464) Történelem (14) Gazdaság (663) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (509) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Politika (1579) Mondom a magamét (5831) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (256) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2202) Mozi világ (440) Tereb (139) Vetítő (30) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>