Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
kunhalmi-agnes.jpg

Leszól a pártközpont és a szocik lesz.rják Zuglót?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Minden csoda 3 napig tart – tartja a mondás és Kunhalmi Márdiplomás Ágnes érvényt is igyekszik szerezni ennek.

Történt ugyanis (ahogy arról ]]>elsőként beszámoltunk]]>), hogy a zuglói képviselőtestület tegnapi ülésén, az MSZP támogatta a Fidesz javaslatát, miszerint kinyilvánították, hogy bizonyos feltételekért cserébe támogatják a Liget Budapest Projektet. És Karácsony polgármesternek ebben a szellemben kell tárgyalni a Városliget Zrt.-vel.

A SZOCIK 11 PARANCSOLATA

A szocik sem hülyék, voksaiknak ára volt. A három szoci képviselő körzetében parkfelújítást róttak Baánékra (mi még javasoltunk is egy negyediket, az Újvidék teret). Többek között rendbe kellene hozni és felújítani a Pillangó parkot (Karácsony polgármesterkedésének egyik szégyenfoltját), az Egressy teret és a Csertő parkot.

Kötelezték a Zrt.-t, hogy az önkormányzattal közösen indítsa el a „Liget a Ligeten túl” programot (2 km-es modern futópályával, több és jobb sportolási lehetőségekkel, vállalják át a Ligetbe telepített 34 térfigyelő kamera költségeit a kerülettől, et cetera).

Korrekt, okos, saját érdekeiket maximálisan érvényesítő politikai alku.

De Kunhalmi "Mélytorkú Márdiplomás" Ágnes, az újraválasztásért küzdő, Csehák Juditba oltott Lendvai Ildikó-klón ultimátumot írt: márpedig 3 napon belül (ez a csoda határideje) fújjanak visszavonulót a zuglói szocik, hagyják a picsába, amit elértek, szarják le a zuglóiakat, a választópolgáraikat, mert a szép szemű közvélemény kutató, fedőállásban polgármester, rákacsintott.

Ha Kunhalmi komolyan hisz ennek a kacsintásnak (szegény Tóth Csaba elvtárs, ezt jól megszívta), akkor egyfelől láthatjuk, hogy valójában kik irányítják a szocikat, másfelől pontos képet kapunk arról, hogy miért tartanak ott most, ahol.

A ligeti békák segge alatt.

]]>http://lizse.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2383) Gazdaság (667) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Sport (729) Autómánia (61) Belföld (8) Szépségápolás (15) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1464) Heti lámpás (260) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Vetítő (30) Mondom a magamét (6241) Tv fotel (65) Kultúra (6) Életmód (1) Tereb (141) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>