Ma 2023 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Lendvai Ildikó páros lábbal szált bele Semjénbe

Lendvai Ildikó páros lábbal szált bele Semjénbe

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Nekik mindent szabad? Egy lósz@rt!

Szóval az egyház nem emberbarát. És tessék mondani, Jézus Krisztusnak ezt mondták már?

„Semjén Zsolt pár napja a Hír tv-ben: »Sajnos azt látjuk, hogy az egyház, bizonyos egyháziak...úgy viselkednek, mintha egy szakszervezet lennének, vagy egy környezetvédő mozgalom, vagy valamilyen filantróp emberbaráti egyesület. Az egyház nem egy emberbaráti egyesület. Az emberek üdvösségét szolgálja.«

Ilyet utoljára az inkvizítorok mondhattak, akik emberbaráti gátlásoktól nem gyötörve küldtek a máglyára ezreket, állítólag az üdvösségük érdekében. De ők legalább nem voltak egy keresztény párt elnökei.

Szóval az egyház nem emberbarát. És tessék mondani, Jézus Krisztusnak ezt mondták már? Addig is, míg ez a kapcsolat összejönne (nem lesz könnyű, régen nem beszélhettek), kérdezném miniszterelnökhelyettes úrtól, hogy ha az egyháznak Önök szerint nincsenek emberbaráti céljai, mi a csudának tetszenek iskolák sokaságát a fenntartásukba adni? Igaz, lehet, hogy már az államnak sincsenek emberbaráti ambíciói. Akkor meg mindegy.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (16) Politika (1581) Egészség (50) Jobbegyenes (2722) Életmód (1) Gazdaság (693) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Tereb (146) Gasztronómia (539) Sport (729) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (531) Vetítő (30) Belföld (10) Nézőpont (1) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (34) Mozaik (83) Mondom a magamét (7246) Szépségápolás (15) Heti lámpás (281) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>