Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
beige00-660x330.jpg

Legújabb haladó cél az emberiség etnikai uniformizálása

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
A liberálisok ismét atombombát dobtak az emberi kultúrára.

a robbanás epicentrumában pedig megint a fehér ember áll. A kanadai CBC azt promótálja, hogy szerintük az lenne a normális, ha minden ember ugyanolyan színű (bézs) lenne, amit egyébként elkerülhetetlennek tart a fehérek kihalása mellett. Utazás a múlt század elejére, csak most a négerek nyitnak fajbiológiai intézetet.

A CBC egy kanadai viccműsornak öltöztette a legújabb fehér ellenes propaganda videóját, ami tulajdonképpen arról szól, hogy elkerülhetetlen a fehérek pusztulása, és hamarosan az egész világon mindenki ugyanúgy fog kinézni. Persze tenni is kell érte, baszni. Mert a liberálisoknál a baszás is egy magasabb célt szolgál, de nyilván csak akkor, ha különböző nemű emberek folytatják le a műveletet. A klipet a híres és a világ minden szegletén megérdemelten elismert Shaun Majumder nevű bézs színű kanadai színésszel próbálják eladni. Biztos ő a neo-ember, különleges képessége, hogy politikailag korrekt a bőrszíne.

„Emberek, elkerülhetetlen egy bézs színű horizont, a barna találkozik a fehérrel, felesleges elrejtőzni”

– kezdi sorait a színész, természetesen a származás megerősítéséhez tartozó flegma és helytelen angolsággal, majd hozzáteszi:

„Az emberek okdakint hurráznak, a szerelemtől színvakon, genetikai cikkcakk, senki nem visel kesztyűt.”

Ha valaki itt már feladná, ne tegye, mert van még erő a történetben: Majumder olyan szavakat is kitalál, mint a Mexijews, Chonkies,  vagy a Beaner Schnitzels, amik különböző származású emberek nevének összevonásából, illetve kifigurázásából készültek. Nagyon vicces, bár nem világos, hogy ez hogyan nem rasszizmus. Ja, de: nem egy fehér mondta.

Persze a közepe felé Trump és Bannon neve is előkerül kötelező gyakorlatként.

Jó hír azonban, hogy hatalmas nemtetszést váltott ki a klip, a YouTube-on a cikk megírásakor nagyjából 10 000 nemtetszik és 170 tetszik van alatta, a kommentelők pedig panaszkodnak, hogy egy állami TV miért költött erre a szarra az adófizetők pénzéből. Annyira még Trudeau Kanadájában se hülyült el mindenki, hogy ennek tapsoljanak.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Vetítő (30) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Heti lámpás (313) Gazdaság (709) Egészség (50) Jobbegyenes (2804) Belföld (11) Tereb (146) Sport (729) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Történelem (18) Flag gondolja (36) Életmód (1) Mondom a magamét (7603) Politika (1582) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>