Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
pukli.jpg

Legendás tüntetők és megfigyelésük

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Március 15.-én egészen biztos, hogy nem eső volt. Istenke sírt, mert annyira hülyék vagytok

A teljes ellenzéki mozgolódás és cincogás egyetlen emlékezetes motívuma kimerült abban, hogy a kedvenc fogatlan bácsink újradizájnolta a tüntetőtábláját. Az üzenetet kockás viaszosvászon abroszba csomagolta, annyira fontos neki a kormányváltás, hogy inkább eszik a csupasz asztalról, minthogy még két évig az illiberális Orbánisztánban éljen. Még a ciginyomok és a kávépettyek is látszottak a terítőn, valódi áldozat, lemondás volt ez tőle. Egyszerre hősies és felemelő, mint mikor Guyon Richárd otthagyta a tanyát és a területalapú támogatást a szabadságharc kedvéért.

Erről jut eszembe, a fogatlan bácsi valószínűleg egy fix pont lehet az univerzumban. Ha nagyítóval vizsgálnánk régi fényképeket, biztos felfedezhetnénk, ahogy a megszokott, pirossal és kékkel szedett sorait olyan meghatározó események hátterében tartja magasba, mint a Zeppelin felrobbanása és lezuhanása, vagy a Kennedy gyilkosság.

Most levezetésként meg Puklival tüntet, mert az igazán fontos dolgok már mind megtörténtek.

Úgy ánblok azért elég szórakoztatóra sikerült az idei márciustizenöt. A délelőtti tüntető-ellentüntető ustawka alapból mindig jó. Régi sejtésem, csak idő kérdése, hogy a tömegverekedés is olyan elfogadott sport legyen, mint az MMA. Sérüléseket tekintve kevésbé kockázatos, tegnap is csak az lelkek karcolódtak meg. A futballhuligánokkal szemben is mondjuk lehetne eszközt is használni, egy szegélylécre szerelt transzparens még az önérzet kioltására sem igazán alkalmas eszköz, a megszégyenítés meg nem is nyolc napon belül, hanem még aznap este gyógyul a kocsmában. Persze csapatorvosra mindenképpen szükség van, bár a felületi sebek ellátása helyett a hirtelen jött szívdobogást kell tudnia ambulánsan kezelnie, mert ugyan a lenyugvó napnak is van ereje, de ritmuszavara is.

Pukli demagógus és a fekete ruhás akciónővér produkciójára külön e helyütt nem térnék ki. Tegnap többet írunk róluk, mint amennyit érdemelnek, különös tekintettel arra, hogy nekem, mint csendes bámészkodónak, fizikai fájdalmat okozott az előadásuk. A felejtés nekünk gyógyír, nekik büntetés.

Sokkal érdekesebb, hogy a rendezvény keverőpultja mögött megint csak Schilling Árpád és a Krétakör állt. Régóta álmélkodva figyelem az ő tevékenységüket, hihetetlen ösztönnel érezték be azt a piaci rést, amit a tüntetések szervezői és a hangosítás – színpadépítés – villanykörte-csere között húzódik. Jó, mivel főképpen baloldaliakról és liberálisokról beszélünk, az nem is rés, hanem egy kurva nagy árok. Naszóval, ezek a csávók kitalálták, hogy mennyire okos dolog lenne, ha két előadás között kikölcsönöznék a színpadi szettet a tüntetésekre. Biztos bevétel, erre lehet építeni, bátran össze lehet tépni a miniszteri csekket.

A tüntetések alatti perselyezést meg annyira nem is kell komolyan venni, Sorosgyurka úgyis állja a cehet, neki ez nem tétel. Kis ország, kis Majdan. Mondjuk a vén tapírt én is lehúznám, ha tehetném, ne vessük meg hát érte a mozgalmárokat. Az más kérdés, ezeket az összegeket, amíg ennyire hülyék, a nem működő tőke sorba kell feljegyezni a nemzeti statisztikákban…

]]>www.tutiblog.com]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (713) Mondom a magamét (7708) Vetítő (30) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Heti lámpás (322) Gasztronómia (539) Egészség (50) Belföld (11) Autómánia (61) Mozaik (83) Jobbegyenes (2823) Sport (729) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Történelem (18) Tv fotel (65) Kultúra (9) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>