Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Lala Bohóc fasisztázik

Lala Bohóc fasisztázik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Bokros Lajos – beleunva bajsza kefélgetésébe – lefasisztázta Orbán Viktort. 

Az ürügy természetesen Soros György: a pénzügyi sintér-zseninek is villantania kellett, nehogy lemaradjon a milliárdos spekuláns háladollárjairól.

Az elején leplezzük le a marha nagy titkot: Soros György zsidó. Ez speciel pályafutása során sohasem érdekelte, származását legfeljebb ki- és felhasználta. Akkor is, amikor a barna rémálom idején a pesti gettóban megtalálta a – hogy is mondják ezt politikailag korrektül? – nyilasokkal való pénzügyi kooperáció lehetőségeit. S később is, amikor Izrael belügyeibe akart beavatkozni. Mindez nem titok, ő kimondottan büszke rá.

Sorost zsidó ügyekbe keverni, származását hangsúlyozni olcsó és értelmetlen antiszemitizmus. Pont az, amit tegnap csinált Bokros Lajos, amikor]]>nekiment Orbán Viktornak.]]>

Minő véletlen, a CEU-n előadó bajuszkirályt a Soros Györgyöt ábrázoló óriásplakátok késztették, hogy billentyűt ragadjon. Talán nem meglepetés, nem tetszettek neki. Mivel szerinte azt sugallják, hogy „A zsidó bankár, aki tönkretette Angliát, aki a népek zsírján hízik, aki aláássa a nemzetek szuverenitását, most a magyar nemzet életére tör”. Hát, ha ő mondja…

Mert a magyar kormány részéről még véletlenül sem mond senki semmi hasonlót. Orbánékat sok mindennel lehet vádolni, de zsidózással biztos nem. Sőt.

Ha Bokros antiszemitát akar keresni, akkor ezt sikeresebb tehetné a demokraták néppártosodó „taktikai szövetségeseinél”. Hiszen Vona Gábor minden cukisága ellenére ]]>sem határolódik el ]]>a zsidózó, és kiskorú lánnyal „pártot építő” Kulcsár testvértől. Bocsánat, a Szent Koronára felesküdött nemeslelkű, tiszta kezű parlamenti képviselőjétől… De hát a jobbikosok most jó fiúk, választásokon lehet velük együttműködni, a libballal együtt áldoznak a Soros-Simicska oltár előtt.

Na, de vissza Lala bohóchoz. Miután „rábizonyította” Orbánra az antiszemitizmust, gyorsan hazugságon is kapta a Fidesz-kormányt. Mondván, hogy a drága, jó Európai Unió nem akar Magyarországra migránsokat telepíteni, csupán hozzánk osztja be őket. S ezt nem Soros ösztönzésére teszik! Az csak furcsa egybeesés, hogy éppen a milliárdos spekuláns adta parancsba Junckeréknek az uniós menekült-vezénylő, kényszerítő ügynökség létrehozását.

De ne is lovagoljunk olyan furcsa dolgokon, mint a tények. Bokros se tette anno, amikor a kilencvenes évek közepén „mentőcsomagjába” beledöglött a fél ország. Miért tenné most? Így hát ki is mondta a verdiktet: „Hazugságon alapuló nyílt antiszemita propaganda = fasizmus. Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta”.

A hőstett megtörtént! Lehet széjjelküldeni Berlintől Brüsszelig minden jóbarátnak. Sorosnak menjen postán is egy külön, díszpapírra nyomtatott, saját kézzel aláírt példány is. Lássa, a Lajos teljesít!

Ahogy teljesítette „George” óhajait a Horn-kormány pénzügyminisztereként Budapesten, majd az IMF komisszárjaként Kijevben is. (Apropó, Ukrajna és fasizmus: neked és gazdádnak is köszönhető, Lajos, hogy az országot a „reformok” a mai helyzetbe sodorták, hogy nácik ülnek a parlamentben és a kormányban is. Ki is vádolható a fasiszta métely terjesztésével?)

Soros biztos hálás lesz, hiszen a nyugati média telekürtölheti a világot, hogy Magyarországon újra felütötte a fejét a barna veszély. Maga a kormányfő is fasiszta! Hiszen ezt mondja a nemzetközileg elismert pénzügyi sintér-zseni, maga Bokros Lajos.

S Lala mehet a kasszához. Megint teljesített. Hiszen annyira egyszerű az ő világa: Soros fizet, Lajos táncol. Újra-újra, körbe-körbe!

Tessék értékelni az ő tapasztalatát és tudását! Hol tud a Botka Laci így mozogni?! Az ő demokratikus csacsacsája az igazi!

Fotó: zarojel.hu

Máté T. Gyula -]]> http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (281) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7244) Történelem (16) Gasztronómia (539) Életmód (1) Vetítő (30) Gazdaság (693) Belföld (10) Flag gondolja (34) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Irodalmi kávéház (531) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Tereb (146) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2722) Sport (729) Nagyvilág (1309) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Kultúra (6) Autómánia (61) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>