Ma 2022 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
 Lakatos Márk talpig Gucciban meg fog fagyni télen

Lakatos Márk talpig Gucciban meg fog fagyni télen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A harsány „paradicsommadár” ezúttal a rezsicsökkentésnek ment neki.

 

Nem meglepő, hogy az olyan valódi teljesítményt nélkülöző celebeknek, mint például Lakatos Márk, éltető elemük a provokáció, most azonban ugyancsak ízléstelenre sikeredett a „mutatvány” – írja a Borsonline.hu cikke.

A gyakran talpig Gucciban feszítő, nagyjából 3-4 millióba kerülő ruhadarabokat magára aggató, saját magát a Napkirályhoz, XIV. Lajoshoz hasonlítgató, annak paradicsommadár stílusát istenítő „megmondóember” legújabb TikTok videójában attól retteg, hogy ő bizony megfog fagyni télen, mert majd nem tudja kifizetni a rezsiszámlát.

Vigyázat, Lakatos Márk Gucciban sem éri be mondjuk a budapesti Gucci áruház darabjaival, ahol egy kisebb táska 6-700 ezer forintnál kezdődik. Ő az ennél is legalább 50 százalékkal drágább New York-i Gucci Concept Store-ban  válogatta ezt a mutatós darabot, több mint egymillióért.

A Borsonline.hu cikke szerint Lakatos annyira gyakran parádézik a Gucci milliós darabjaiban, hogy már sokan feltették a kérdést, vajon miből és hogyan képes finanszírozni mindezt? Milliárdos szponzora van, esetleg nyert a lottón? Akárhogy is, elképesztő álszentség, hogy most keserű mimikával  azt hirdeti, hogy a magas rezsi miatt: 

„Meg fogunk fagyni télen.”  

Ső, ahogy megismételte: 

Rohadtul meg fogunk fagyni!

Mondja ezt az a Lakatos Márk, aki úgy üldögél a Milánói Divathét milliárdos vendégei között, mint mások a lakótelepi bádogkocsmában.

És úgy ebédel Milánó egyik legdrágább éttermében, a Tokuyoshiban, mint más egy Mekiben. Jegyezzük meg a tények kedvéért, hogy a Tokuyoshiban a legolcsóbb menü úgy 60 000 forintnál kezdődik. És akinek a lakása, saját szavait idézve, a XVIII. századi Párizs stílusában épült fel – írja a Borsonline.hu.

Sokat mond a „Lakatos-jelenségről” az a tény is, hogy a celeb szponzorálását tavaly megszüntette az Elektrolux, mert egy pedofilokat mentegető műsort vezetett. Ebben bagatellizálni próbálták a gyerekek szexuális kizsákmányolását.

Tavaly Tibi atya is rátámadt a harsány celebre, a liberális körökben gyakran emlegetett „body shaminggel” vádolta meg, azt állítva, hogy Lakatos mások testi adottságait gúnyolja megalázó módon. Ekkoriban sokan felidézték azokat a fotókat amikor Lakatos Márk a saját testével dicsekedett el az Instagramon – tette hozzá a lap.

Az eredeti cikk ]]>ITT ]]>olvasható.

Borítókép: Lakatos Márk (Forrás: Borsonline.hu)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Történelem (15) Heti lámpás (260) Flag gondolja (33) Sport (729) Irodalmi kávéház (516) Szépségápolás (15) Gazdaság (669) Tereb (142) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2483) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Nagyvilág (1304) Vetítő (30) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Mondom a magamét (6463) Kultúra (6) Politika (1581) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>