Ma 2021 szeptember 25. Eufrozina, Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.
Kunhalmi óriási Mázlija

Kunhalmi óriási Mázlija

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Vajon mit árul el egy politikus Facebook profilja?

Nos… kampányidőszakban mindent. És még egy kicsit többet is. Például a Magyar Kleopátra, Kunhalmi Ágnes  nyelvvizsga-papír nélkül is könnyűszerrel megérthető közösségi oldala, amelyen diákigazolvánnyal, vagy anélkül is teljesen ingyenesen nézelődhetünk. Hogy nézelődésünk által olyan ördögi és sötét titkokra derítsünk fényt, mely titkok fátylának fellebbentése előtt még maga Sherlock Holmes is tisztelettel adózna.

Itt vannak mindjárt az oldalkedvelések. Van persze több is, de beszéljünk azokról, amik a képernyőfelvételen feltűnnek. Az, hogy valaki szereti a magyar cipőmárkát, dicséretes. Az se túl megvetendő, hogy kedveli a saját pártját. Bár láttunk mi már olyan elnökségi tagot, amelyik pont az övéit nem szerette, de ez most más tészta. A budapesti olimpiáért való áhítatos rajongás viszont egy picit értelmezhetetlen, lévén, hogy pont a pszeudo ifjúsági tagozat fúrta meg. Viszont kétség kívül a legmeghökkentőbb maga a kép. Kunhalmi és az óriási Mázli.  

A vizsla, ahogyan egy kommentjéből kiderül, 8 éves, és a barátjáé. A barátjáé! Kunhalmi nyilván nem adja meg a barát nevét. De ha az ember oszt, szoroz, derivál, reciprokra emel, majd kerék alá teszi, onnan is kiveszi, akkor csak egyetlen következtetésre juthat: hogy ez a barát nem más, mint a Néppártok Géniusza! És akkor minden összeér.

Mikor is tűntek fel az első kölyökvizslás képek Elnök Úrról?

2014-ben, az akkori kampány finisében. Amikor Mázli, „a barát kutyája” már 4 éves volt, tehát bőven ivarérett. Mikor tűnik fel a 8 éves Mázli? 2018-ban, a kampány finisében. Véletlen? Aligha?

Amennyiben tehát azt feltételezzük, hogy ennek az alomnak az esetében mindenki egy kutya kölyke, nem járunk távol az igazságtól. S ha élne Magyarország egyik legnagyobb politikai kinológusa, Csurka István, ő se mondana mást. Hogy ez a bizonyos Mázli bizony a tenyészkan. Csurkának pedig szeme volt az ilyesmihez. Ő már idejekorán megmondta, hogy melyikből nem lesz szalonna.

Na, de hogy hol lehet, kinél lehet a szuka? Ez egyelőre még rejtély.

Lehet az Apró villában épp úgy, mint a Spinoza Házban. Az is lehet, hogy az ő almuk csak egy, és van még valahol öt másik tenyész-alom, ugyanabból a fajta-átmentésből. Rokon alom. Rokonok rokon alma. Ebben az esetben Kunhalmiék végső célja nem lehet más, mint a hat alom megszerzése és megtartása.

Nyilván lesznek olyan kétkedők, akik szerint ez az egész csupán idióta spekulációk és idétlen szóviccek bárgyú összemosása.  Valóban így lenne? Mert akkor vizsgáljuk meg, Mázli kutya szemeinek nézésirányát! Ebből egyértelműen kiderül, hogy valaki van a képhatáron kívül. S ez a valaki nyilván a „barát”, azaz a gazdi. Az épületbelsőnek Kunhalmi fejtérfogatához való arányait tekintve a kutya kb. 167 centiméter magasba bámul, pontosan a gazdi szemeibe. Ha ehhez hozzáadjuk a szemek és a koponyatető közti 11 cm különbséget, arra jutunk, hogy a gazdi pontosan 178 cm magas. Pont, mint az exnáci Spinóza fan.

Mi támasztja alá, hogy ő a gazdi?

Az, hogy Kunhalmi nem a kutyával együtt őrá, hanem a kamerába néz. Pontosan, ahogy párttársai általában, akik kamera-közelben sosem vesznek tudomást szélsőjobbon álló neo-cimbikjükről, s inkább csak esténként, utcai sétának álcázva borulgatnak össze vele.

Amennyiben viszont Czukker Gábor a gazdi, Mázlit nyilván nem tarthatja odahaza, hiszen nekik macskájuk van. Legalábbis közösségi képein macskabirtoklást vallott be. Ez újabb kérdéseket vet fel. Hiszen lehet, hogy a fényképezés helyszínének adó lakás egy amolyan kan-fészek? Ahol ő és Ágica néha elkutyulódnak? Esetleg másokkal együtt, akik szintén ugyanannak az ölnek az ebei? 

Na, mindegy. Április 8-án úgyis kiállításra viszi mindegyikük a maga kutyáinak kölykeit. Aztán, ha addig nem, akkor majd ott elég szépen ki fog derülni, hogy kik mióta ugatják ugyanazt, miközben minket kutyába se vesznek.

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (138) Mozaik (83) Sport (729) Politika (1578) Kultúra (6) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1458) Történelem (14) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (255) Irodalmi kávéház (505) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Flag gondolja (33) Belföld (6) Jobbegyenes (2117) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (5592) Gazdaság (662) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>