Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Koncz Zsuzsáék hatalmas kamuját ilyen szenzációsan még nem figurázták ki + videó

Koncz Zsuzsáék hatalmas kamuját ilyen szenzációsan még nem figurázták ki + videó

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem lehet meghamisítani a múltat.

 

A Kontextus YouTube-csatornáján Andor Éva vendége ezúttal Kosik Kristóf ügyvéd, zenész volt, aki nagyon sok érdekes dologról beszélt az interjú során. Többek közt a tragikus sorsú gitárosról, Radics Béláról, akinek ő kutatta fel a gitárját és még egy mozgóképes felvételt is legendás zenészről. Illetve]]> szóba került ismét]]> az a téma is, amiről korábban sok szó esett, idézve a műsorvezetőt: 

„Vannak olyan könnyűzenészek, akikről hiába lehet tudni, hogy tagok voltak a Béketanácsban, mégis azt mondják, hogy lázadók voltak és őket üldözték.”

 

Erre a felvetésre Kosik Kristóf csípőből olyan frappáns, zseniális választ adott kifigurázva ezeket az kamus zenészeket, amit nagyon ritkán hallani:

„Na most, hogy ki, mit hazudik a múltjáról az legyen az ő dolga. Van Magyarországon egy kitűnő cég erre, az Új Múlt Kft., ővelük írassanak új múltat.[…] ”

 

A Kontextus YouTube-csatornájának korábban Mező Gábor újságíró, a Századvég kutatója is volt vendége, aki szintén hasonló témát feszegetett. Azokról a közéleti szereplőkről beszélt a közelmúltban megjelent,]]> A kultúra megszállása]]> című könyve kapcsán, akik a rendszerváltás előtt és után is segítettek a baloldalnak megtartani a hatalmat. Például Koncz Zsuzsáról, a liberálisok és a baloldal szimbólumáról, ikonjáról is ]]>lehullt az igazságot takaró lepel]]>:

„[…] Nagyon nevetséges ez a Koncz Zsuzsa Jelbeszéd-botrány. Ez az egyetlen, amihez tud ragaszkodni, hogy ebből nagyon nagy balhé volt. Azt hazudta, hogy utána évekig nem jelenhetett meg lemeze. Ha valaki beüti a Wikipédiára, látni fogja, hogy a következő években sorra jelentek meg a lemezei. Arra nem vette a fáradságot a Koncz Zsuzsa, hogy úgy hazudjon, hogy az ne legyen egy perc alatt lenyomozható. […] Az ő mellettük álló sajtó erről nem fog tudomást venni. […] Boldizsár Iván menyeként, a fia feleségeként a diktatúrának a kegyeltje volt. Azt is tudjuk, hogy benne volt az Országos Béketanácsban, ami már a 60-as években is nagyon égő lett volna egy normális embernek, de akkor, amikor ő benne volt a 70-es évek végén, 80-as évek elején, szánalmas. Egy ilyen ember, aki benne volt a diktatúra propagandaszervezetében, ő beszél arról, hogy ő milyen lázadó volt, ez olyan hazugság, ami önmagáért beszél. […] ”

Úgyhogy hiába próbálkoznak a magukat lázadónak, üldözöttnek beállító figurák, nem fog sikerülni letagadni a valódi múltjukat.

Borítókép: Koncz Zsuzsa Kossuth- és Prima Primissima díjas énekesnő (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Gasztronómia (539) Gazdaság (698) Életmód (1) Jobbegyenes (2761) Heti lámpás (305) Történelem (17) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Vetítő (30) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Mondom a magamét (7420) Irodalmi kávéház (535) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>