Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Kellemetlen incidens az utolsó fecskék egyikénél

Kellemetlen incidens az utolsó fecskék egyikénél

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
Kínos meglepetés...

Kellemetlen élményben volt részem szerda este a budapesti Tüskecsarnokban, ahol közel fél év elteltével rendeztek hazánkban ismét jégkorong-mérkőzést.

Természetesen nem magával a sporteseménnyel, vagy a magyar junior válogatott és a Vasas összecsapásának helyszínével volt gond, a meccs, a jég és a csarnok minősége is teljesen rendben volt.
A kínos meglepetés akkor ért, amikor a találkozó első szünetében a büféhez mentem, hogy éhségem és szomjúságom enyhítésének céljából vásároljak valamit. A kiszolgáló hölgy ugyanis közölte, hogy itt bizony csak és kizárólag készpénzzel lehet fizetni!

Micsoda?

Most, amikor minden szinten lehet látni-hallani azt a kampányt, hogy a kártyás fizetés, az azonnali átutalás a biztonságos és akkor, amikor például a Papp László Budapest Sportaréna, vagy a Ferencváros futballstadionja régóta készpénzmentes övezet, sőt a több strandon is már kizárólag az online fizetési módok működnek, a magamfajta joggal gondolja azt, hogy egy jeles sporteseményre egyáltalán nem is érdemes magammal vinni készpénzt, bőven elég a bankkártya.

Mint kiderült: tévedtem, ugyanis a csarnokban még bankjegykiadó automata sem működött, így szégyenszemre étlen-szomjan maradtam. A törvény szerint ]]>jövő év elejétől ]]>kezdve már sehol sem utasíthatják vissza a készpénz nélkül érkezőket. Reméljük, hogy ezen a téren a Tüskecsarnok maradt mára az utolsó fecske, de év végéig ők is biztosan “elrepülnek"!

Winkler József

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Belföld (11) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Sport (729) Nézőpont (1) Kultúra (9) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Mondom a magamét (7719) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Gazdaság (713) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2825) Egészség (50) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>