Ma 2022 január 27. Angelika napja van. Holnap Károly, Karola napja lesz.
Karácsony nagyon csúnyán nekitámadt Orbánnak

Karácsony nagyon csúnyán nekitámadt Orbánnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Geri, van bőr a képeden?

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnök láthatóan megijedt az ellenzék egységes fellépésétől, ezért vette ilyen „közönségesre” a hangvételt.

Orbán Viktor kormányfő vasárnapi évértékelő beszédében többek között arról beszélt, hogy a magyar ellenzék bevándorláspárti politikusok gyülekezete, akiket Soros György és az európai bürokraták tartanak lélegeztetőgépen. Kiemelte: azt kell hallanunk, hogy a zsidó származású képviselők listázása nem jelent antiszemitizmust, és aki ezt mondja, még főpolgármester akar lenni, „ahelyett, hogy csendben elkullogna a kertek alatt”. „Erre csak annyit mondhatunk: szégyen!” - fogalmazott.

Karácsony Gergely - aki múlt héten nyerte meg az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Szolidaritás főpolgármester-jelölti előválasztását - az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: „Bayer Zsolt kebelbarátja, az európai szélsőjobb fő szövetségese, minket biztos nem oktathat elfogadásból”.

A neki szóló üzenetről a Párbeszéd politikusa azt írta: a viszonválaszt a budapestiekkel, a „szabad város szabad polgáraival” közösen küldik majd októberben.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (664) Heti lámpás (256) Belföld (6) Flag gondolja (33) Életmód (1) Politika (1579) Tv fotel (65) Autómánia (61) Mondom a magamét (5844) Sport (729) Gasztronómia (539) Egészség (50) Kultúra (6) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2205) Irodalmi kávéház (509) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Történelem (14) Mozi világ (440) Nagyvilág (1464) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>