Ma 2020 július 04. Ulrik napja van. Holnap Emese, Sarolta napja lesz.
Karácsony nagyon csúnyán nekitámadt Orbánnak

Karácsony nagyon csúnyán nekitámadt Orbánnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Geri, van bőr a képeden?

Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnök láthatóan megijedt az ellenzék egységes fellépésétől, ezért vette ilyen „közönségesre” a hangvételt.

Orbán Viktor kormányfő vasárnapi évértékelő beszédében többek között arról beszélt, hogy a magyar ellenzék bevándorláspárti politikusok gyülekezete, akiket Soros György és az európai bürokraták tartanak lélegeztetőgépen. Kiemelte: azt kell hallanunk, hogy a zsidó származású képviselők listázása nem jelent antiszemitizmust, és aki ezt mondja, még főpolgármester akar lenni, „ahelyett, hogy csendben elkullogna a kertek alatt”. „Erre csak annyit mondhatunk: szégyen!” - fogalmazott.

Karácsony Gergely - aki múlt héten nyerte meg az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Szolidaritás főpolgármester-jelölti előválasztását - az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: „Bayer Zsolt kebelbarátja, az európai szélsőjobb fő szövetségese, minket biztos nem oktathat elfogadásból”.

A neki szóló üzenetről a Párbeszéd politikusa azt írta: a viszonválaszt a budapestiekkel, a „szabad város szabad polgáraival” közösen küldik majd októberben.

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (489) Belföld (5) Mozi világ (440) Heti lámpás (241) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (4630) Mozaik (83) Nagyvilág (1450) Autómánia (61) Jobbegyenes (1791) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Politika (1571) Sport (729) Flag gondolja (33) Életmód (1) Történelem (14) Gazdaság (652) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>