Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Kap-e 15 perc hírnevet a legújabb ballib Trágárka?

Kap-e 15 perc hírnevet a legújabb ballib Trágárka?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ilyet még biztos nem olvasott közéleti témában!(Figyelem 18+ tartalom!)

Mérő Vera az a Mérő Vera, akinek apja Mérő László, a Magyar Narancs és a HVG egyik kedvelt publicistája és a Magyar Hang kormánygyalázó gittegyletének a tagja. A matematikus pszichológus papának megvan a zsigeri (kormányellenes) véleménye a tűzijátéktól kezdve, a Covidon és KATÁ-n át egészen a miniszterelnöki beszédig. De, ha Mérő emeritus professzor úrral nem is ért egyet a konzervatív magyar közvélemény, helyenként nagyon nem, azért vitapartnernek akár tekinthetné is, viszont amit az édes leánya művelt a minap, az után még a Trágárkaként "becézett" tizenöt perc hírnévre szert tett szerencsétlen Nagy Blanka is megnyalná mind a tíz ujját. Csapjunk bele, idézzünk Mérő László elszabadult leányától, Verától:

"...fura érzés nyitásból elküldeni valakit a búsba, de mert az önhöz hasonló szemétládák mostanában előmásztak a csatornából..."
"...maga nyereg alatt puhított agyú, cinikus bérbarom..."
"...legalja banda..." "...a nyolc évben leszartam..."
"...maga kinyitja a száját, és rámokádik... "
"...Túl azon, hogy elküldöm magát a búsba... (a bánatos, bús picsába, hogy egészen egzakt legyek)"
"...köpjön az égre és álljon alá..."
"...kurvára nem vagyunk gyengék..."
"...szét lesz rúgva a seggetek..." #nebaszakodjatokanőkkel

Hogy a trágárságok között fellelhető volt-e némi mondanivaló? Igen. A jogvédő "hölgyet" az izgatta fel oly nagyon, hogy született egy írás a Magyar Nemzetben a következő címmel: Horváth József: A liberális nővédő szervezetek most is ]]>hallgatnak]]>, mert hogy a liberális jogvédő szervezetek hallgattak. A gyermeket és nőt bántalmazó "úr" pedig – úgy tűnik, Mérő Vera nagy bánatára – nem magyar és nem európai volt, sőt, ahogy a Magyar Nemzet fogalmazott, más kultúrából is érkezett, más vallású és más bőrszínű is volt.

Mérő Verát pedig talán még az bosszanthatta fel leginkább, hogy a gyermek kijelentette saját apjáról:
„Na, végre börtönbe zárják…”.

A gyermeknek azonban még a Mérő Vera-féle női jogok védelmezői sem mennek neki (egyelőre), így nem maradt más, hallgattak. A Magyar Nemzet cikkéig... Majd Vera berágott. Nem, nem a feleségét verő, lányát túszul ejtő egyiptomira, hanem Horváth Józsefre, aki ki merte mondani az igazságot. A túszejtőről is és a Mérő-féle női jogvédőkről is.

U.i.: Kíváncsi lennék Mérő László véleményére édes leánya ámokfutásáról.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Mondom a magamét (7708) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2823) Gasztronómia (539) Tereb (146) Egészség (50) Kultúra (9) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Sport (729) Tv fotel (65) Politika (1582) Gazdaság (713) Mozaik (83) Történelem (18) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>