Ma 2021 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
Káosz az ellenzék soraiban

Káosz az ellenzék soraiban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nincs egyetértés a baloldalon.

Karácsony nem támogatja a kétharmados jogszabályok feles törvénnyel történő megváltoztatását, ez szerinte hűbelebalázs jogászkodás – olvasható a Magyar Hírlap összefoglalójában.

A Párbeszéd vezetőinek ]]>zárt Facebook-csoportjából származó hozzászólások]]> szerint a Gyurcsány-show felelősei képtelenek voltak normálisan megszervezni az előválasztást, ezért állt le az informatikai rendszer. Erről először az Index írt, de az Origóhoz is eljutottak azok a bejegyzések, amelyek cáfolják, hogy kínai hackerek támadták meg az előválasztás informatikai rendszerét.

Zavar támadt tehát az erőben, amit az is jelez, hogy Karácsony Gergely főpolgármester egyenesen arról írt, hogy nem támogatja a kétharmados jogszabályok feles törvénnyel történő megváltoztatását, mert ez szerinte hűbelebalázs jogászkodás, nem az európai út, és nem segíti a korszakváltást.

A dobrevi terv füstbe mehet, ráadásul a Gyurcsány-pártot még egy csapás érte pénteken. Ráczné Földi Juditról, a DK elnökségi tagjáról, illetve Fejér megye 1-es választókerületének DK-s jelöltjéről a Válasz Online azt írta, hazudott arról, hogy nincs érdekeltsége offshore-cégben. Az előválasztáson indulóknak ugyanis alá kellett írniuk egy feddhetetlenségi nyilatkozatot, amely szerint nincs off-shore vállalkozás a nevükön vagy családjuk tulajdonában. A portál dokumentumokat tett közzé, amelyek ezt Rácznénál cáfolják.

A további részletekről ]]>IDE KATTINTVA]]> a Magyar Hírlap honlapján olvashatnak.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2164) Irodalmi kávéház (508) Történelem (14) Életmód (1) Mondom a magamét (5736) Szépségápolás (15) Tereb (138) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (255) Egészség (50) Mozi világ (440) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Gazdaság (662) Autómánia (61) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1463) Politika (1578) Mozaik (83) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>