Ma 2021 október 16. Gál napja van. Holnap Hedvig napja lesz.
Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja

Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Schiffer zseniálisan ütötte a nagyszájút!

„Jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót” – írta az LMP volt elnöke.

Amint arról mi is beszámoltunk, börtönnel fenyegette Orbán Viktort Jakab Péter a parlament hétfői ülésnapján, megjegyezve azt is, hogy „a börtönben Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória!” Miután a Jobbik-elnök miniszterelnök-jelölt társai nem határolódtak el nyilvánmosan a megjegyzéstől, Schiffer András is megszólalt az ügyben.

„Igazán nem értem, miért kéne a többi ellenzéki vezetőnek úgymond elhatárolódnia Jakab Pétertől azért, mert hétfőn – a parlamentben – börtönben elkövetett homoszexuális erőszakkal fenyegette Magyarország miniszterelnökét. Pontosan az történt, ami a parlamenti trógertrócsányizásból, lófaszozásból egyenesen következik. Megérdemlik egymást” – írta közösségi oldalán az egykori LMP-elnök.

„A Jobbik amúgy tényleg megváltozott: az elmúlt években – a kompatibilitás kedvéért- a nemzeti radikalizmust, a szuverenizmust, a modernitás-kritikát kiölték belőle és meghagyták benne azokat a primitív indulatokat, amiket széliránytól függően lehet zsidók, cigányok, homoszexuálisok, vagy éppen politikai ellenfelekkel szemben felkorbácsolni” – tette hozzá Schiffer.

„Nem, Jakab nem a nép, hanem a csőcselék hangja. S jó volna, ha egyszer olyan kevesen tartoznának a csőcselékhez, hogy az nem kapna parlamenti hangszórót” – zárult a bejegyzés.

]]>www.vadhajtasok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Politika (1578) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (506) Vetítő (30) Egészség (50) Életmód (1) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Gazdaság (662) Autómánia (61) Belföld (6) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Heti lámpás (255) Jobbegyenes (2128) Nagyvilág (1463) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Mondom a magamét (5636) Tereb (138)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>