Ma 2021 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Jakab Gyurcsány júdáspénzéért kuncsorog

Jakab Gyurcsány júdáspénzéért kuncsorog

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Amit Jakab Péter csinál, az mindössze gyáva megfutamodás.

„Biztosan fontos kérdés, hogy lehet-e egy gyereknek három apja, de addig, amíg a fél ország nyomorog, nekem van fontosabb is. Tele hassal sok mindenről lehet beszélni, üresen legfőképpen arról, miből lesz kenyér az asztalon. / #jakabpéter #jobbik #válság”

A fenti gondolatokat múlt vasárnap tette ki Jakab Péter a hivatalos Facebook-oldalára.

Tekintettel arra, hogy a Telexnek adott interjújának hullámai, amelyben egy váratlan pillanatban – megdöbbentve szövetségeseit, no meg első számú szárnysegédeit, a teljes ballib újságírószakmát – kiállt a hagyományos családok mellett, nem érte el az ellenzéket és a végtelenül függetlenobjektív médiát, vagy ha el is érte, épp csak megnyaldosta, nem tudok másra gondolni, mint arra, ahogy a legutóbbi publicisztikámra reagált. Amely vasárnap került ki lapunk főoldalára.

Aki nem olvasta: ]]>egy hete arról bátorkodtam írni]]>, hogy bár a roppant kifinomult modorú pártelnök a túlzásba vitt, tubusos Piros Arany-fogyasztás következtében heveny őszinteségi rohamot kapott a melegházasság vonatkozásában, a Jobbik első számú pártlapja észnél maradt, és vad kármentésbe kezdett egy Péterfy-Novák Éva nagyinterjú formájában.

A balliberális írónő, aki a diktatúra miatt Olaszországba emigrált, a Jobbik százmillióiból fenntartott lapban hosszan védhette a szivárványcsaládokat és a melegjogok kiterjesztése mellett is baseballütőt törhetett. Pardon: lándzsát. A pártelnöki reakció részint megtisztelő – mégiscsak nagy dolog, hogy a nép egyszerű gyermeke, a milliomos melós is figyelemmel követi a munkásságomat –, részint elszomorító.

No nem azért, mert Jakab a hashtagek amatőr alkalmazása miatt a sorok között akaratlanul megüzente, hogy válságban van a Jobbik, és szerénytelen személye miatt (#jakabpéter #jobbik #válság”) ezt eddig is tudtuk, meg lássuk be; örömteli ez néhány szavas vallomás, mert jobboldali, konzervatív politikus létére nagy nyilvánosság előtt, büszkén elengedte a hagyományos, konzervatív értékek képviseletét, azaz kapitulált.

Mindközönségesen letette balliberális szövetségesei lába elé a fegyvert.

Nem tudjuk, hogy mi zajlik pontosan a füstös hátsó szobákban, az ellenzéki előadás színpada melletti rejtett kulisszákban, de gyanítható, hogy a rendezői balon óriási lehetett a felháborodás, hiszen a baloldalon és a liberálisok között ősbűnnek számít, ha valaki szembe mer menni a militáns és egyre radikálisabban harcoló LMBTQI-lobbi törekvéseivel.

A veszekedés zaja ugyan nem hallatszott ki – az O1G-koalíció levonta a megfelelő konzekvenciákat a 2018-as fiaskóból –, de aki behatóbban ismeri a baloldal identitáspolitikai harcait – Biden elnök például már beiktatása másnapján számos az LMBTQI-közösség kegyeit kereső intézkedést hozott –, az pontosan tudta, hogy az interjú miatt az összellenzéki tárgyalások során nem kevés tányér törhetett össze, ajtócsapkodás is lehetett, de, hogy Jakabot többször is a szőnyeg szélére állíthatták Gyurcsányék, arra a nyakamat tenném.

A „három apázás” olyan törésvonal, amely a laikus számára csupán néhány centis repedésnek tűnhet, de valóságban átugorhatatlan, kilométeres szakadék.

Az éhező és nyomorgó magyarokra való hivatkozás pedig egyenesen botrányos, hiszen a hagyományos családmodellnek és a transzneműek jogainak az égvilágon semmi köze ahhoz, hogy mennyien élnek szegénységben.

Jelzem, nagyságrendekkel kevesebben, mint Gyurcsányék alatt.

Szegénység pedig – bármilyen fájó is kimondani, de – mindenhol van, ilyen ugyanis a világunk, léteznek dúsgazdagok, gazdagok, tehetősek, középosztálybelik és szegények. Így épül fel a társadalom ugyanis. Jakab követői lehet, hogy nem tudják, a történelemtanár végzettségű pártelnök pedig nem igyekszik elárulni nekik, de még Amerikában is vannak rettenetes nyomorban élő emberek, ahogyan Franciaországban és Hollandiában is léteznek szegénynegyedek, gettók, no-go zónák.

A kommunisták ugyan próbálkoztak a társadalmi egyenlőtlenségek megszüntetésével, de abból mindig csak a baj lett. Meg pár millió halott. Végül mindig kifogytak a mások pénzéből. Az értékeink melletti kiállás független attól, hogy hány szegény ember él egy adott országban.

Amit Jakab Péter csinál, az mindössze gyáva megfutamodás, a jobboldali értékek elárulása, egy jó adag populizmussal és demagógiával nyakon öntve. Mindez azért, hogy 2022 után is megmaradjon a jól fizető állása.

Gratulálok neki, Gyurcsányéktól pedig egészen biztosan meg fogja kapni a jól megérdemelt júdáspénzét.

Apáti Bence - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1463) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (507) Történelem (14) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5727) Heti lámpás (255) Sport (729) Gazdaság (662) Politika (1578) Jobbegyenes (2163) Vetítő (30) Belföld (6) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Tereb (138) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>