Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Itt a Fidesz kemény válasza!

Itt a Fidesz kemény válasza!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Így van! Nem hagyjuk!

A Fidesz szerint a keddi brüsszeli ellenzéki akció Soros György európai parlamenti (EP-) választási kampányának a része.

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója kedden, Budapesten újságíróknak azt mondta: „kibújt a szög a zsákból”, ma délután Brüsszelben együtt tüntet a magyar ellenzék Judith Sargentinivel, Soros György egyik legfontosabb emberével. Itt az újabb bizonyítéka annak, hogy ez az ellenzéki akció valójában már Soros EP-kampányának a része, amelyben bevetik Soros embereit is – vélekedett.

Kiemelte: Soros „közvetlenül diktálja a tempót”, mindent megmozgat, hogy hazánkat támadja, és már Sargentinit is „kirendelte”, hogy a magyar ellenzékkel együtt gyalázzák Magyarországot Brüsszelben.

A politikus úgy látja, azért támadnak minket, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra, és hazánk a Soros-terv útjában áll. Ezért szerveznek agresszív tüntetéseket Budapesten és Brüsszelben – közölte.

Hangsúlyozta: az EP-választáson a magyarok dönthetnek. Az ellenzéki közös lista bevándorláspárti Soros-lista lesz, ezzel szemben a Fidesz-KDNP listája olyan jelölteket tartalmaz, akiknek Magyarország az első és akik nemet mondanak a bevándorlásra – magyarázta.

MTI

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Heti lámpás (322) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (11) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Tereb (146) Életmód (1) Gazdaság (713) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Vetítő (30) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Kultúra (9) Mondom a magamét (7708) Jobbegyenes (2823) Gasztronómia (539) Történelem (18) Mozi világ (440) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>