Ma 2022 november 29. Taksony napja van. Holnap András, Andor napja lesz.
Gerilla akciókkal mutat rá Karácsony hiányosságaira a kutyapárt

Gerilla akciókkal mutat rá Karácsony hiányosságaira a kutyapárt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Hoppá, Ez nem semmi!

Újabb fővárosi területet szépített meg a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a XII. Kerületben. Az MKKP gerillakertészei legutóbb az Alkotás út növényesítését folytatták le. Ugyan a feladat a Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzaté lett volna, de a helyi kutyapártosok megunták a várakozást a kiszáradt növények kapcsán. Nem ez volt az első alkalom, hogy az MKKP „passzivistái” a főváros helyett dolgoztak.

Megcsináltuk ma a Márvány és a Királyhágó utca közti szakaszt és a Királyhágótól lefelé a buszmegállóig azokat a részeket, ahol már nem mutatkozott életben maradt növényzet – írta a Magyar Kétfarkú Kutyapárt közösségi oldalán. A hegyvidéki szervezet nem először elégelte meg Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat hanyagságát, a múlt hónapban az ]]>Apor Vilmos téren festették le az elhanyagolt padokat]]>.

Előfordult már olyan is, hogy a főváros kezelésében lévő, kopott zebrákat festették újra.

Úgy tűnik, hogy a viccpártként számon tartott kutyapártnak sem tetszik, hogy Karácsony Gergely főpolgármester látványosan elhanyagolja a jobboldali vezetésű kerületeket. Legutóbb a ]]>kritikus állapotban lévő Béla király út elhalasztott]]> felújítása miatt emeltek szót, látványos akcióval álltak elő, mellyel arra is rámutattak:

a főpolgármester politikai alapon dönti el, melyik kerületben hajt végre felújításokat.

Mint ismert, ]]>Karácsony Gergely tavaly visszavonta a jobboldali vezetésű kerületek]]> már eldöntött útfelújításait, ezért a szóban forgó útszakasz égetően szükségessé vált rekonstrukciója és az elöregedett vízcsövek cseréje 2024 utánra tolódott át.

XII. kerületi jobboldali sikerként könyvelhető el, hogy Fürjes Balázs, a budapesti és a fővárosi agglomerációért felelős államtitkár elképzelését elfogadta a főpolgármester. Fürjes elérte, hogy a Hegyvidék legnépszerűbb közparkját a]]> Városmajort felújítsák]]> a Zöld Budapest programon belül. Bár a Városmajori Szabadtéri Színpad költözésében nem jutott egyezségre a kormány a fővárossal, mindkét fél egyetértett abban, hogy a]]> fővárosi zöldterületeknek forrást kell biztosítani]]> a megújulásukra.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6461) Történelem (15) Szépségápolás (15) Gazdaság (669) Sport (729) Titkok és talányok (12) Tereb (142) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2482) Nagyvilág (1304) Egészség (50) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Autómánia (61) Politika (1581) Irodalmi kávéház (516)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>