Ma 2022 augusztus 17. Jácint napja van. Holnap Ilona napja lesz.
Deutsch hacba hívta a Fideszeseket

Deutsch hacba hívta a Fideszeseket

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A saját sorsunk a tét!

Az ellenzéki pártok vezetői láthatóan a saját, nem túl nagy szavazóbázisuknak egy törpe minoritását jelentő radikális, agresszív fellépést elváró kisebbségnek akarnak megfelelni. Lényeges látni, hogy megint kivillantották a foguk fehérjét – mondta Deutsch Tamás az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A fideszes EP-képviselő szerint a hazai ellenzék, az európai parlamenti képviselőin keresztül rendkívül következetesen és határozottan bevándorláspárti politikát képvisel az Európai Parlamentben (EP). Nem volt olyan EP-előterjesztés, amely bevándorláspárti előterjesztésként ne nyerte volna el ezen pártok EP-képviselőinek a támogatását. Magyarországon ugyanezt csinálják a Jobbikkal kiegészülve – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Deutsch Tamás emlékeztetett rá, hogy az ellenzék támadta a Stop-Soros törvényjavaslatot, amely gátat szab az illegális migrációt támogató civil szervezetek (NGO) magyarországi működésének. Nem szavazták meg azt az alkotmánymódosítást sem, amely alkotmányos védelmet ad a magyar polgároknak, hogy ne lehessen európai uniós döntéssel illegális migránsokat Magyarországra telepíteni. Az ellenzéki pártok közötti közös nevező a bevándorláspárti politika, amelyet a gyakorlatban évek óta követnek Magyarországon és az európai politikában. Ráadásul ezek a pártok kedden tüntetést szerveznek Brüsszelben. A megmozdulás sztárfellépője pedig a bevándorláspárti politika egyik ikonja, Judith Sargentini lesz – hívta fel a figyelmet Deutsch Tamás.

Csuklóból kell ironizálni, ha valaki Soros-tervről beszél, de azért lássuk be Magyarországon a magunk mögött hagyott hetek, néha rendkívül agresszív, erőszakos utcai demonstrációinak a népszerűsítésében egy olyan sajtóbirodalom vette ki az oroszlánrészét, amelynek szinte minden elemét Soros György alapítványai finanszírozzák – fogalmazott az EP-képviselő.

Lelepleződött a magyarországi bevándorláspárti ellenzék, amikor december 30-án arról egyeztettek a Soros György által finanszírozott állítólagos civil szervezetekkel, hogyan folytassák az utcai tüntetéseket – jelentette ki. Európában és Magyarországon is bajban vannak a bevándorláspárti politikai erők. Az emberek azt szeretnék, hogy megvédjék az érdekeiket, és hogy Magyarország megmaradjon Magyarországnak. Nem akarnak bevándorlókat – szögezte le a kormánypárti politikus.

A 2019-es európai parlamenti választásoknak végre megvan az a közös európai témája, melyet oly sokszor hiányoltak. A közös európai kérdés, hogy véget vetünk-e a bevándorláspárti politika őrületének és megtartjuk Európát az európaiaknak, vagy hagyjuk változatlanul folyni a dolgokat – mutatott rá. Láthatjuk, hogy amikor véleménynyilvánítási lehetőséget kapnak az európai polgárok, akkor azt mondják, a saját biztonságuk, gyarapodásuk, a személyes céljaik elérése a fontos, azonban ezt fenyegeti a bevándorláspárti politika – mondta.

Velkovics Vilmos kérdésre reagálva közölte: a 2019-es európai parlamenti választásokat megelőző kampányt 27 EU-s tagországban a bevándorláspárti erők és a bevándorlást elutasító erők közötti küzdelem fogja jellemezni.

Ha a nemzetállamok egymással kooperáló, sok kérdésben egymással versengő együttműködése helyett egy birodalmi központból irányított szervezetté válik az Európai Unió, akkor az európai polgárok alattvalóknak érzik magukat – jelentette ki az EP-képviselő.

A teljes tartalom ]]>IDE]]> kattintva érhető el.

]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (667) Kultúra (6) Jobbegyenes (2386) Tv fotel (65) Belföld (8) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Autómánia (61) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (142) Sport (729) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Egészség (50) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (513) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6247) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1464)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>