Ma 2020 május 30. Janka, Zsanett napja van. Holnap Angéla, Petronella napja lesz.
Italboltba menekült a kérdések elől az MSZP-s képviselő

Italboltba menekült a kérdések elől az MSZP-s képviselő

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gurmai Zita új oldaláról mutatkozott be!

A Hír TV Informátor című műsorának stábja csak kérdezni akart Gurmai Zita MSZP-s képviselőtől, aki fejvesztve elkezdett menekülni.

A Hír TV Informátor című műsorának stábja épp a Fehér Háznál – a Képviselői Irodaháznál – forgatott, és ellenzéki politikusokat szeretett volna megkérdezni a Gyöngyöspata kapcsán hozott Kúria-ítéletről, amikor megérkezett Gurmai Zita, a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője. Innentől ]]>olyan üldözés vette kezdetét, amelyet még nem látott a közvélemény az elmúlt 30 évben]]>.

A jelenetről az Informátor műsorvezetőjét, Szarvas Szilvesztert kérdeztük. – Hétfőn készült ez a felvétel, épp a Fehér Ház előtt kérdezgettünk politikusokat, majd megérkezett az autójával Gurmai Zita – mesélte a Magyar Nemzetnek a műsorvezető, aki szerint már a leparkolás előtt meglátta őket a képviselőnő, és csak 5 percnyi telefonálgatás után szállt ki az autójából.

– Azt hittük, hogy a Fehér Ház főbejáratán fog besétálni, és majd tudunk kérdezni tőle, de kiszállt és elkezdett futni az ellenkező irányba – mondta nevetve Szarvas.

Az biztos, hogy az utóbbi évektizedek egy legjobb üldözési jelenete folyt le. A felvétel 47. másodpercében látható Gurmai Zita kiváló testcsele, amelynek váratlan és páratlan kivitelezése még Szarvas Szilvesztert is meglepte. A riporter lépéshátrányba került, Gurmai pedig menedéket lelt egy italboltban.

Az eset komikusságán kívül rávilágít egy szomorú tényre: az MSZP az a párt, amelytől alig lehet kérdezni. A párt sajtósa, Nyakó István elvétve válaszol a kérdésekre, ha válaszol egyáltalán. Az MSZP-s politikusok első alkalommal felveszik a telefont az újságíróknak, majd miután kiderül, hogy mondjuk pont a Magyar Nemzettől telefonál az ember, akkor azt mondják, hogy „később visszahívom”.

De aztán sosem hívnak vissza, a telefonszámot pedig elmentik „Ne vedd fel néven”. Mindeközben sírnak a parlamentben a sajtószabadság miatt.

Bácskai Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Heti lámpás (240) Tv fotel (65) Mozaik (83) Gazdaság (651) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Egészség (50) Autómánia (61) Politika (1571) Tereb (140) Belföld (5) Vetítő (37) Irodalmi kávéház (486) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (4553) Titkok és talányok (12) Sport (729) Nagyvilág (1450) Kultúra (6) Jobbegyenes (1769)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>